Dagen av stress

2009-08-23 | 13:31:52 | Kategori: Lumpen | 0 kommentarer
Sista dagen innan permison trodde man kanske skulle bli lite lugn och fin, man gör det som ska men absolut inte stressigare än normalt. Till att börja med så var allt enormt smutsigt, kan inte förstå hur det kan bli så smutsigt när vi alla har vart ute i fält i 8 dagar, men det låg sandhögar i hela trappen, golven vågade man knappt kolla på för det var så smutsigt så min pluton som har korridor och badrum fick en hel del att göra. Vi städade som tokar på morgonen för att verkligen hinna klart. Jag vet inte hur det gick med omvisitationer osv. eftersom jag gick till läkaren då.  Men när jag kom tillbaka så var det rengörning av det som folk hade haft på sig när dom gick i bäcken. Jag hade ju inte gått i bäcken så det var ganska lugnt för mig. Sen var det tvättbyte, jisses vad skönt att få byta lakan, handdukar, kläder helt underbart!

Jag tar ju lite extra tid på mig att gå, ja inte att jag slappar när jag går utan att det helt enkelt bara tar längre tid när man hoippar på kryckor så jag fick gå i förväg. När jag lagm kommit fram ser jag hur alla kommer spingandes med sin tvättpåsar. Åhh nej tänker jag nu är det tajt om tid. Vi fick 3 min på oss att ta oss upp för trappen, ta ut allt i våra skåp som tillhör militären, det är en hel del vill jag lova. Så jag staplade fram där så gott jag kunde med alla saker. Jag förstod att det var fråga om någon inventering så det var ju bra om man hade en någon sorts koll på vart sakerna var. När själva inventeringen började 18 min innan det var lunch så märktes det ganska tydligt att inte alla hade koll på vart dom lagt sina saker. Självklart hann vi inter göra klart allt tills våran lunch började, men vad hade dom förväntat sig? Det är jävulskt många saker som ska kollas. Kortare lunch fick vi och när lunchen var slut skulle vi ha allt i skåpen enligt skåpsordning. Vi fullkomligt slängde i oss maten den dagen. Där fick vi det lite lugnt ett tag då vi hade genomgång på gymmet så att vi får börja använda det. Det var skönt att få sitta ner lite. 

Det sista som hände den dagen var att vi fick 30 min på oss att duscha och städa av lite inför helgen. Det var en sån känsla att sätta på sig normala kläder, känslan av att gå ut därifrån och åka hem! Jag smet på bussen till Norrköping och bara satt och längtade efter att få komma fram! 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0