Fältvanevecka

2009-08-10 | 21:10:13 | Kategori: Lumpen | 2 kommentarer
Då var det dags för en vecka i skogen. Sova i tält, inte duscha på en vecka, ha nästan samma kläder lika länge, frysa om  nätterna, skjuta, öva, marschera om dagarna. Jag ser inte riktigt fram emot det. Mina benhinnor är inflammerade och jag har överansträngt knäna. Toppen, men det är sådant man får stå ut med i lumpen, inget är lätt och svårare lär det bli. Kommer tillbaka onsdag nästa vecka, det som är bra då är att jag får åka hem på torsdagen. Så himla skönt, då har man vart 3 veckor på P4, det är väldigt länge! Jag ska sova ut den helgen, verkligen försöka, för här har man ständig sömnbrist. Somnade nästan på en genomgång i soldathemmet förut.

De andra i plutonen har sprungit milen idag, inte jag och 3 till som har diverse skador och inte ska springa. Tyckte så himla synd om dom, det kan inte ha vart kul. Kravet är att springa under en timme, det hade jag inte klarat! Jag har aldrig sprungit en mil förr ens en gång.

Längtar efter dig Älskling. Du ska veta det. Nu blir det 8 dagar utan kontakt alls nästan. Det kommer inte bli lätt. Men vi ska klara allt. Vi har alltid varanndra.

Ska sova snarast möjligt. Kommer bli en hård vecka framöver. Önska mig lycka till!
Postat av: Mikael Steen

Hej Johanna, Jag kan ärligt säga dig att missa första milen var inte något farligt tyckte jag eller de andra jag pratade med men stolt var väldigt nervös att jag inte skulle ta under timmen ens i muckveckan men det blev 52min.

När jag ser din blogg här om lumpen så längtar jag faktiskt tillbaka och vi alla tyckte det va lite tråkigt att du behövde åka hem om du inte visste så åkte även Malm hem.

Hoppas du har det bra nu och är frisk i knäna ^^

MvH Micke

2011-04-24 @ 17:28:31
Postat av: Johanna

Hej, vad roligt, jag är inte ens i närheten av att klara en mil än. Mina knän klarar max 5 km och då har jag ont i 2 dagar efter så tyvärr är dom inte mycket bättre, vet inte vad som hände i lumpen med dom men det blir inte bättre :( Jag tycker det var tråkigt att behöva åka med, men det var inte mitt beslut.

2011-04-25 @ 10:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0