Lumpen

2009-08-08 | 22:02:41 | Kategori: Lumpen | 0 kommentarer
Nu har jag vart i lumpen sen i måndags, nu är det lördag, det borde bli 6 hela dagar nu.
Jag överlever, jag kan inte säga att det är mer än så. Man stressar konstant, har en enorm press på sig och ska komma överens med 16 andra personer på en gång. Det är inte lätt. Det är inget fel på männiksorna, det är trevligt och bra folk, men det är alltid svårt när man nästan bor på varann och man nästan tjatar hål i huvudet på varann när man ska stressa, skynda, se till att alla får med allt. Jag tror inte man kan förstå hur det är om man inte vart här och gjort det här.

Går för övrigt upp kvart över fem varje morgon, kommer göra det tills den 20/8, utan undantag, det ni sömntutor. Idag var första dagen som vi slutade innan halv elva och fick gå kl 21. Något får man för att det är lördag.

Jag har träningsvärk efter BRAK (Ben Rygg Armar Knän) som vi har varje morgon. Började veckan bra med ett nageltrång, väldigt lämpligt kom det, eller inte. Mina benhinnor har gett upp nu och idag fick jag tillåtelse att gå i jogingskor för att jag har ont så att jag knappt kan böja på fötterna. får se om det blir bättre snart. Det var väl ca 1,5 kg mindre att släpa på. På tal om kilo och släpa på så har vi haft på oss fullstridspackning idag med kroppsskydd, stridsväst, hjälm, stridspackning, AK5C + uniform och skor. Man väger ca 25-30 kg mer än normalt, trodde mina ben skulle vika sig i trappen.

Anledningen till detta var att vi skulle till skjutbanan för att skjuta för första gången med AK5:an. Det gick bra, vi siktade inte eller så utan bara kände på vapnet lite. Alla var djup imponerade och sparade sin första tomhylsa. Jag var mindre impad då jag inte finner ett direkt nöje i att lära mig döda människor, för hur illa det än låter så är det det vi gör här.

Nog om lumpen, det är tillräkligt tjatigt ändå. Jag ska försöka sova 7 timmar inatt men jag tvivlar, sömnbrist är något man lider ständigt av här. Faan vad svårt det var att hålla sig borta från lumpen, det är ju det ända jag har att rapportera om. Mitt liv består inte av så mycket mer just nu vilket är ganska sorgligt.

Nog om detta, ska i sängen nu och kolla över mina saker.

Sov gott!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0