Californication

2011-08-07 | 17:50:53 | Kategori: USA | 0 kommentarer
Får helt enkelt ta och börja med en rejäl uppdatering! Har ju hänt en hel del, vissa saker har man hunnit glömma eftersom det fylls på med ny information om detta konstiga land hela tiden.

New York var våran första destination.

Till att börja med gick resan bra, jäkligt länge satt man på planet, rumpan hann domna bort ett antal gånger pch på slutet var det riktigt svårt att hålla sig vaken. Sista biten såg man ett rejält åskväder ner mot gränsen mot Mexico, det var häftigt att se i mörkret!

Molnigt över hela atlanten

Alla visum och passkontroller gick fint och dom pratar riktigt bra amerikanska här för man förstår bra vad dom säger.

Hoppar raskt till första dagen då vi fick våran lägenhet, åkte till IKEA och inhandlade det mest nödvändiga, gick runt i Walmart köpte 1 gallon mjölk i en plastdunk som vi senare glömmde i kassan då vi inte rikigt var med på att kassörskan packade varorna åt oss på en snurr grej så vi missade den. Det är föresten lyx att man inte behöver packa, dock är påsarna minimala då man behöver tre påsar här för att få plats med det man kan få plats med i en i Sverige.

Första morgonen med underbar soluppgång (vaknade 04.30 efter 4 h sömn)

I torsdags köpte vi bil. Lite mot våra tankar då vi tänkt köpa en normal bil, men ja så vart det ju inte. Men en Chevrolet Camaro Cabriolet känns ju inte så fel... ca 300 hk. Tankade full tank för ca 350 kr och vart väldigt glada över det!

Vår finfina bil!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0