Horoskop 2014

2014-01-12 | 18:57:52 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Vädur

Året överlag: Efter ett praktiskt 2013, där många Vädurar flyttat, hittat nya hem, lagt om hela sin ekonomi och stött på en hel del totalt oväntade vändningar i livet, väntar ett liknande, men betydligt mer romantiskt 2014. Fast först ska du med brusande inspiration ta dig an början av året, där våren kommer kännas till stor del som en upprepning av den tidiga hösten 2014 – med en viktig skillnad. Mars står i Vågen och ger dig en hel del hetta och energi i relationer som är mer stabila, men även nya relationer blir snabbare starkare. Från och med mitten av hösten växer sig ditt mer spontant flirtiga och romantiska flyt sig starkare och om du hoppas på att träffa den rätta, eller till och med att skaffa familj, blir resten av 2014 väldig spännande. För den Vädur som hoppas på att ett kreativt projekt ska bli realitet är hösten också väldigt lovande.

Kärlek: Under årets första halva ser kärlek mer ut att vara kopplat till fysisk bekräftelse, och kanske ibland gå villovägar mellan vänskap och sex. Men så kommer sommaren, och ringa speciellt in dagarna runt den 25-26 juli (exakt samma dagar som mitt hjärta btw) då saker blixtrar, sprakar och sätter fart. Augusti och oktober kan bli några av de mest passionerat romantiska månaderna du sett på länge. Det här är ett år då relationer växer sig starka och du vågar vara dig själv utan rädsla för att förlora någon annan. Njut!

Mest romantiska perioder: I maj vaknar din romantiska gnista till liv, och speciellt efter den 19 maj tar det fart. Allt som legat och vilat under våren flödar plötsligt fritt igen, så njut! Sista veckan i juni blir flirtig, men sista halvan av juli är som allra mest spännande. Nu blir det hett! Augusti, oktober och slutet av november har hög romantisk potential.

Jobb och skola: Det som känns som mest jobb, kära Vädur, är det eviga fixandet med ekonomi för din del. Även om dina inkomster är under ordning, så verkar det som att annat krånglar. Lån, investeringar eller räkningar har en tendens att ständigt testa ditt tålamod även detta år. Vad gäller faktiskt jobb eller skola så har du nu påbörjat en seriös bana som du är fast besluten att följa, och det här rullar på relativt problemfritt under året. Det skakar allra mest under årets början och i slutet av april, men om du håller dig till din beslutsamhet behöver inget av detta sätta käppar i dina planer. I april kan en krock mellan besparingar, en dröm, vänner och ett jobb strula till det.

Resor, flytt och förändringar: Om det är något som förändras, kära Vädur, så är det du. Du springer mental kapplöpning med dig själv, utmanar dig själv och pushar dig själv med nya idéer och projekt hela tiden nu. Oavsett vad det handlar om, vilken inre dröm du när, så har du en stark förmåga att enbart se framåt utan att älta det som varit nu. Under första halvan av året lägger du en hel del fokus vid hem, familj och att färdigställa en hemsituation, medan du framåt hösten vågar satsa på något mer extrovert. Du är redo att synas för världen nu.

Fokusera på detta år: Att inte överge dina planer och drömmar. Drömlägenheten, drömjobbet eller drömrelationen. Vad det än är, ge inte upp, utan lita på din egna inre kreativitet. Våga lita på dina egna snilleblixtar.

 Jag ser fram emot 2014, ska sammanställa en liten lista med mål som jag har detta år, inga nyårslöften utan sker jag vill fokusera på detta år.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0