I'm back

2014-01-05 | 23:31:24 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag läste om den här julledighetssjukan och insåg att den nog drabbat mig med. Har inte vart helt ledig från skolan men har samtidigt tagit detta som lite semester. Så skönt det har varit! Dom här två veckorna har kännts som en månad samtidgt som det känns aldeles för kort och man ville vara kvar där uppe.
 
Kom hem från Norrland imorse efter att ha åkt hela natten. Resorna har gått hyffsat bra, katten har vart lugnt och hon var tyst enda till strax söder om Sundsvall, då behövde hon rastas lite och sen var det lugnt igen. Vädret på hemvägen var inte det roligaste, började med snöblandat regn ner mot Umeå, där fick jag ta över och köra och regnet fortsatte, spårigt på vägen ledde till låg hastighet för att inte vattenplana och när det väl var över så kom dimman... Vi bytte av och bitvis var inte sikten mer än 8-10 min, man såg inte ens reflexen på nästa snöpinne, men vi tig det lugnt och det vart lite bättre med dimman söder om Sundsvall. Tillbaka till min sköna madrass vi 7.20 och då äntligen sova!
 
Verkligheten blir så mycket mer påtaglig här nere, jobbigare, känner redan stressen komma tillbaka, en svart klump i bröstet. Hela min kropp säger egentligen nej till Stockholm men vad ska man göra, det är bara att stå ut och göra det bästa utav det.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0