Varför måste det göra ont?

2014-06-27 | 22:10:16 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
En fråga som kretsat runt mitt huvud efter dom senaste arbetspassen är Varför måste det göra ont att dö? Jag önskar att alla fick bara försvinna när dom sov, inga konstigheter, ingen smärta. För tyvärr, i dom fallen jag stött på så är det så mycket smärta, rädsla och oro. Just precis där i slutet så verkar inga mediciner hjälpa och smärtan verkar vara där bara för att kroppen håller på att stänga av. Eller säger hjärnan att det gör ont för att man är så rädd innan att det just kommer göra ont?
 
Detta är inte något som jag eller någon annan någonsin kommer ha svar på men alltid när jag jobbar så tänker jag om alla där att detta kan vara deras sista natt och det är mitt jobb att alla då eventuellt har den bästa sista natten möjligt, för det är dom alla värda! Och jag hoppas av hela mitt hjärta att alla med samma jobb som jag tänker likadant!
 
Jag fick sagt till mig här om dagen att jag aldrig får sluta jobba med människor och i mitt hjärta så känner jag att jag aldrig kommer kunna sluta för det ger så mycket tillbaka även om de flesta personerna aldrig kommer kunna säga det!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0