Dansvecka

2015-06-26 | 14:32:28 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Äntligen vankas en veckas semester, har en vecka till, v.30 men den kommer spenderas på hemmaplan med en jäkla massa kartonger är jag rädd för. Men denna vecka är det dags för Ölandsveckan! Fylld med dans, camping och förhoppningsvis sol (?!). Flyger ner imorn  kl 6.20 härifrån, varför så tidigt kan man fråga sig men tydligen går det bara ett flyg från Arlanda till Kalmar och då måste jag åka så tidigt härifrån för att hinna med det. Lär ta en tupplur på eftermiddagen sen. Lördagen när jag ska hem går det inga flyg alls från Kalmar, så försöker hitta skjus till Stockholm så att jag kan ta flyget därifrån på söndagen.
 
Mamma hämtar mig i Kalmar, vi tar en minitur på IKEA (nästan exotiskt när man bor här uppe) och sen far vi ut mot den lilla ön. Egentligen skulle jag ha vart där redan förra året, men då kom en flytt till norrland i vägen och det vart inget med Öland. Därför har jag sagt i ett år nu att inget kan hindra mig från att åka, jag ska dit! Att jag sen kännt mig på mig länge att jag kommer vara gravid under denna vecka hindrade inte mina planer och jag tror det kommer gå toppen. Oroar mig mer för min tomatplanta, blommor och framför allt för katten, hur ska Elmer lyckas hålla liv i allt detta i en hel vecka? Cirrus lär ju klaga om hon inte får mat, värre är det väl för växterna...
 
Shopping inför veckan: packningspåsar, stödbälte och tofflor. Paljetter och fejktatueringar till den ökända maskeraddansen på tisdag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0