Fundersam

2009-04-27 | 18:22:42 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Jag tror jag tänker en hel del, en hel del för mycket dessutom. Funderar på saker som inte har något med något att göra. Kanske är därför som jag är så klumpig nu, som när jag glömmer nycklarna i kartskåpet eller häller mjölk över köksgolvet. Vet inte vad det är med mig just nu. Retar mig på saker som jag inte tänkt på innan, eller saker som folk gör eller säger kan reta mig något så fruktansvärt nu för tiden. Det måste nästan bero på att jag funderar för mycket, men så här på rak arm så vet jag inte heller vad jag tänker på. Tycker själv att jag är otroligt effektiv nu för tiden med projektarbete, historia, religion, flyg osv.
Kanske är man rädd för att mista det man har, för vad framtiden har att komma med, sommaren är snart här, man kan känna det i luften. Det är så mycket jag vill hinna med. Flyga, umgås med alla, ha grillkvällar, träna, göra ett bra jobb i skolan. Vet inte vart jag ska få tiden ifrån, vet inte hur jag ska lyckas med att få den här månaden som är kvar till något att minnas. Jag vill inte glömma den bästa tiden i mitt liv, Hässlö. Här träffade jag Elias, här växte jag enormt som person, här lärde jag mig vad lycka var och vad som var meningen med mitt liv. Det är inte mycket som sätter tydliga spår, men Hässlö gör det. Önskar att jag skrivit ner alla obetydliga saker som har hänt här, saker som man kanske inte minns men som gör helheten. Jag vill bara inte glömma.

Never wanna be far away from you

Våren

2009-04-17 | 18:10:40 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Det märks att det är vår nu, för vad hör man nästan hela tiden? Det går ju inte många minuter innan man hör någon utav dom. Något som verkligen hör till våren, som för mig nästan är allt med våren.
Jo, man hör alla dessa underbara motorer! V8:or mullrar förbi titt som tätt och jag bara njuter. När motorcyklarna kommer särskillt dom stora fyrtaktarna kommer så bara ryse jag av njutning. Det är ju det som berättar att det är vår, när alla vågar ta ut sina pärlor i solen. När man går genom stan och ser cab efter cab, mc efter mc. Härliga ljud det!
NU banne mig är det vår, kom ingenoch säg annorlunda!

Nervös?

2009-04-15 | 19:20:58 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Det är kvällen innan mitt näst sista flygprov (förhoppningsvis), jag är nog så förberedd man kan vara. Jag är inte stressad, det är inget mer som jag känner hjälp detta kan inte jag, eller något mer som jag borde göra. Det är skönt, skänt men ovanligt, tror aldrig jag kännt såhär inför ett prov innan och det är ju lite konstigt för nu borde jag vara nervös som attan, just för att det är ett av mina sista prov, men icke.

Jag ska flyga till flyga till Borlänge imorn, inte min idé, såklart. Skolan tyckte att jag var en bra kandidat till att flyga lite plan fram och tillbaka. LKU ska på servicde i Borlänge och LZH blir klar så jag åker dit, byter plan och åker hem igen. trevligt med lite CC tid, särskillt i RG. Men dagen innan sista luftis, och som ett nicesurprice pass vet jag inte om jag gillar.

Snart har halva tiden gått, inte alls många nätter kvar, förhoppningsvis kommer dom gå fort, kanske kommer jag t.o.m. kunna somna i hyffsad tid idag, det skulle inte vara helt fel. Har inte kunnat sova på några nätter nu, man blir väldigt trött av det och jag har inte tid att vara trött nu. Måste läga ner all tid jag har på skolan, dom här sista månaderna ska jag klara!

Jag vill dansa! Jag vet att det inte har med något över huvud taget att göra, men jag har så svårt att sitta stilla. Bryter ut i något litet danssteg ibland och jag rör på axlarna i takt till musiken i mitt huvud, den gör mig glad. Jag är på super humör trots att jag är trött!

Distractions

2009-04-14 | 18:06:28 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag kan höra Karins musik genom väggen, då menar jag inte något litet dunkande av en bas utan hela låten, texten allt! Det är en helt ok låt, men musik är inte de jag känner för nu och det är en aning distraherande. Ska snart be henne sluta, men jag vet också hur mycket hon tycker om det, så jag ska ge henne lite nöje i alla fall.

Jag pluggar, det var kanske inte någon nyhet, vad annars gör man på denna skola? Snart är jag i alla fall klar med flygskolan för denna gång. Men när man tänker på alla dom saker som ligger framför en är man inte ens i närheten av klar.

Only a few days left now, we can handle this, Love.

Fly away

2009-04-12 | 21:27:22 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Jag såg Elias åka. Jag vet ju inte exakt vart i planet han satt, men jag såg honom stiga mot himlen, sikta mot england. Det vart trevligt med ett sista litet hej då. Följde honom med blicken tills han försvann i mörkret.
När jag kom hem efter att ha lämnat av Elias vid flygplatsen vart det väldigt tomt, jag har haft honom här nu så länge att jag glömt bort hur min lägenhet är när den är ensam. Den blir kall, tom, mörk och tyst. Finns inget värre än det.
Vi säger till varann att det bara är en vecka. Men om man räknar mina timmil så blir det mer än om du är en och en halv vecka i Norrköping.
Men jag är lycklig, du ska börja vårt nya liv. Du ska fullfölja din dröm.
Det kan inte bli mycket bättre än så här.

Is this the end?

2009-04-03 | 09:43:45 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Nu när jag precis vaknade och insåg att igår var det jag skrev mina sista skolprov, så kände jag ingen enorm glädje, jag känner mig inte lättad, jag hoppar inte upp ur sängen och skriker ut min glädje. Jag är väldigt iskall när det gäller dom här proven, själv vet jag inte ens varför. Det kan kanske vara att jag inte vill att det här ska ta slut? Jag har växt som individ så otroligt mycket dom här två åren, man har utsatts för saker som man aldrig skulle kunna drömma om, ledarskap, befällhavarskap, vänskap. Allt så himla viktigt, att ta hand om sig själv, att ta tag i saker, att ha självdisiplin. Alla dom här sakerna är väldigt svåra, men nu har jag fått praktiserat dom på en så mycket högre nivå än om jag bott kvar hemma. jag vill fortsätta utvecklas, jag är inte den personen som jag vill vara än, jag vill inte lämna det här.
Eller så är det att jag inte riktigt känner att jag är klar än, har fortfarande Luftis kvar att göra. Efter dom förra skolproven i Nav och Pof, kan man inte vara säker på något längre.

Men solen skinner och jag ska flyga i eftermiddag, det är positivt.
För jag lever ju trots allt för att flyga, och flyger för att leva.
Det är en enorm glädje i det!

Skolprov = Checked

2009-04-02 | 18:06:50 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
När dom sista skolproven är gjorda kan man dansa på innergården!

Nu är det av klarat, har gjort mina sista prov för SAA. Det känns en aning annorlunda, lite tomt, det har alltid innan vart ett nytt prov som hägrar, något mer som man måste klara av, men nu är det slut. Javisst har jag CAA( prov för transportstyrelsen). Men dom resultaten väger inte in någonstans, behöver bara se till att få 75% på dom så är det inget mer att oroa sig för. Förutom det lilla faktum att jag ska flyga 46 timmar innan studenten. Men det ska vi inte tänka på nu! Ville egentligen cykla till Hälla nu för att fira med något gott, men detf år vänta tills vi ätit, Alex lagar mat idag.
Måste nämna att man känner sig en aning trött efter att ha varit hemifrån från kvart i 8 till halv sex. Det har minst sagt varit en påfrestande dag. Imorgon blir det att flyga ett pass för att sedan åka vidare en sväng till Närke.

Påsklovet ska spenderas i Västerås, med massor av flyg såklart! Vädret får inte svika oss nu.

En annan tanke som slog mig nu var att jag nu enligt mig själv får läsa tredje delen av Twilight-serien: eclipse. Som jag har längtat efter det. Läs dom böckerna, helst på engelska, det kommer ge er en enorm upplevese. Både jag och Karin är helt fast.

Ta tag i vanliga skolan nu? Jo men visst låter det som en bra idé. Projektarbetet är lite lidande för tillfället. Men nu är det bara nya tag som gäller, känner mig lite pånyttfödd, underbar känsla.

Älskling, inte långt kvar nu, snälla säg att det inte är långt kvar nu!