Prov

2009-03-31 | 15:42:39 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Jag har prov och inte vilka prov som helst utan skolprov. Prov som sammanlagt tar 5,5 timmar att skriva, det ska vi göra på en dag. Jag vet inte varför jag klagar, studenten är nästan här, efter dom här proven kommer vi inte göra mycket annat än at flyga på som galna hundar! Jag kollade även igår att jag måste flyga nästan 7 timmar i veckan för att bli klar samma vecka som studenten. det är galet, jag har nog insett nu att det inte kommer gå, blir nog kvar här ett litet tag efter studenten. Om inte blir jag väldigt förvånand!Solen sken förut, inte nu längre, nu är det mulet och jag hoppas på bra väder imorn då jag helst vill blocka 2,5. Vi får se hur det går med det.
Funderar på att ta moig till Gävla och Uppsala om det är bra väder där. Men får se imorn, tänker inte planera något nu i alla fall. 
Time will show what tomorrow brings

Milstolpe!

2009-03-25 | 09:26:18 | Kategori: Flyg | 1 kommentarer
100,8 timmar, det är så mkt jag har vart i luften. Nådde det efterlägtade tresiffriga talet igår kväll efter 4 timmar på flygskolan. Egentligen vet jag inte varför just 100 är ett så efterlängtat tal, jag har ju 49,2 timmar kvar. Det är väldigt mycket. Tänk efter, jag har flygit 100 timmar sen jag började här höstterminen 07, nu är det 10 veckor innan studenten och jag ska hinna flyga 50 timmar! Jag vet inte hur dey ska gå till, men gå det ska det. Räknade ut att jag ska flyga lite drygt 5 timmar i veckan med början på nästa vecka för att vara klar en vecka innan studenten, kan nog inte hoppas på mycket mer än så...

Solen skinner både idag och igår, det bådar bara gott, nu ska det bara hålla i sig. Har ett pass i eftermiddag, hade hoppats på lågnaven men idag vart de ändrat till accuracy landings, vilken innebär att jag ska landa inom 40m från där jag bestämt, men det ska nog gå toppen. 

Skolproven närmar sig med jättekliv och jag pluggar för fullt, man får bara inte sumpa det nu, det är absolut inte läge för det nu. Men jag har en person som stöttar mig i vått och tort, som alltid är min, Elias du är undebar för mig, fattar inte vilken tur jag har som får vara din.

Min blogg!

2009-03-24 | 13:00:01 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag har nu skapat en blogg, först trodde jag inte att det funkat för att min dator vart lite knäpp, men så tydligen så fick jag en blogg iaf! Så nu finns det ingen återvändå längre, det är bara att börja skriva och jag vet ju att jag behöver det när jag blir stressad, när det är så mycket som snurrar runt i mitt huvud.

You'll see more of me