Jobb!

2009-09-28 | 20:29:58 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Jag har nu ett jobb, det är inte mycket men det är något så klaga inte! 50 timmar i månaden ungerfär som personlig assistent tycker jag låter toppen. Då har jag tid för komvux, kanske ett helgjobb och mysa med Elias den tiden som han är hemma. För mig låter det toppen än så länge. Firar med lite glass nu, det var jag värd tycker jag. 

Ska väl plocka ur diskmaskinen, ja jag har diskmaskin!! En helt underbar uppfinning tycker jag. Att slippa diska är underbart. Att plocka i och ur kanske inte är megaskoj men så mycket bättre än blöta ner händerna i diskvatten. Så nu ska jag plocka ur min gudabenådade diskmaskin.

Life is not about the breaths we take,
It's about the breathless moments.

Besök!

2009-09-27 | 15:18:59 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Eget boende och bil nu börjar det bli allvar det här! Köpte bil igår, en Opel Astra kombi, går som ett skott, eller kanske inte, men den tar sig frammåt med lite värdighet och förhoppningvis drar den inte så mycket bensin heller. Jag och Elias är väldigt nöjda med våran nya bil. Som jag slet igår för en bil, letade annonser som en galning, ringde säkert 15 samtal och sen åkte tåg till hallsberg för att köra hem bilen och vara hemma kl tolv på natten. Det var inte kul, då ville jag bara lägga mig i sängen och sova i 100 år som Törnrosa, men kvart i fem ringde klockan och då var det bara att lyda. Älskling åkte idag tillbaka till Spanien, är själv till på fredag, men det ska nog inte bli ett problem.

Fick ju ett sms för nån timme sen som frågade om jag ville ha besök, klart jag vill ha besök!! Simon och Mickan är nu på väg mot Nyköping för att hälsa på, så glad jag vart! Jag har inte träffat Hässlöfolk sen jag tog studenten, jag har saknat dom. Har ju trots allt bott med dom i 2 år. Jag tar gärna emot fler besök i framtiden (Karin!).

Bilder på lägenheten och bilen osv kommer när jag har tillgång till kamera igen.

Welcome Home Honey

2009-09-22 | 21:01:24 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Välkommen hem säger jag till mig själv!

Flyttade idag till staden Nyköping. Läskigt? Ja men självklart! Nu har jag flyttat hemifrån på riktigt, Hässlö var ju bara något mitt i mellan, nu är jag i en ny stad, utan skola att gå till, utan att känna nån. Men vi ska klara av det här, jag ska fixa detta. Det är nu man märker att man är vuxen på riktigt.

För tillfället är jag själv, känns lite konstigt att flytta in själv, men Älskling kommer imorgon så jag är inte ensam så länge.

Lovar att lägga upp bilder sen!

Världens lyckligaste!

2009-09-20 | 21:09:25 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Jag gått runt med ett konstant leende på mina läppar sen ca halv tre idag och kommer säkert fortsätta med det i ett par dagar till. Lovar att jag kommer sova leendes. Orsaken, kanske ni undrar?

Jag fick köra några varv på mudrace banan på en riktig tävlingshoj! Jag kan inte komma på när jag gjorde något så skoj senast, som fick min kropp full med adrenalin att mina ben skakade i en timme efteråt. Jag ler ännu mer bara jag tänker tillbaka på det. Ibland måste jag bara tacka min lyckliga stjärna för att jag får chansen att göra sånna här saker. Jag har ju hela helgen tänkt tanken att det skulle ju vara kul att testa ett varv eller så. Så idag när vi åkte ut för att kolla lite till så frågade jag familjen vän Tommy som är med och tävlar om det fanns en chans att få prova. Han skickade iväg mig till sin son som skulle hjälpa mig fixa lite kläder, hade på mig leggins och skjorta vilket inte är dom perfekta kläderna att köra i (ville åka hem i bilen också). Så på med andra kläder, få instruktioner lite om hur jag skulle köra i vattnet för att det skulle gå bra och sen så satte jag mig på hojen, körde fram till startplatan (nu hade jag blivit lagom nervös och undrade vad jag egentligen gett mig in på) och gav järnet, eller ja kanske inte fullgas men med den hojen så räckte det med halv. Känslan när man åker rakt ner i vattnet, precis när man börjar plana och vattnet står som en vägg runt en, den känslan är bara enorm, man bli överväldigad, sen när man får allt vatten över sig igen kommer man snabbt tillbaka till verkligheten.

När man sen kommer upp ur vattnet, känner hur hjulen får fäste igen och hur farten ökar medans man kastar sig in i första kurvan för att sedan ge sig in på sista vattenpoolen. Jag kan inte säga det nog, det är det grymmaste jag vart med om! Fick lite tips efter någe varv och det gick bättre och bättre. Tror jag körde runt 5 varv, den känslan jag hade när jag åkte av banan det går inte att beskriva, det där kommer jag leva på i flera månader, det ska komma något verkligt stort om det ska slå det där i adrenalin och ren körglädje. Jag blir nästan i extas bara över att skriva om det.
Det där var inte sista gången jag körde, det kan jag lova! Men nu känns det som om jag har 7 ton grus i ögonen förtfrande, om ni ser bilderna så vart man lite smutsig...
Att han som ägde hojen och Tommy även tyckte att jag var duktig gör ju inte lyckan mindre precis.
Självklart vart det lite kort tagna, även en del filmer men dom kan jag inte lägga upp här.

Ni må kanske tycka jag är galen, men jag är åtminstonde lycklig!

Fundersam och lite (mycket) nervös


Vägg av vatten!


Lycklig!!MudNationals

2009-09-19 | 20:36:34 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer

Ja, ni vanliga människor kanske inte har en aning om vad det är jag skrivit i rubriken. Om det nu ens finns en sån sak som vanliga människor. Jag har då aldrig vart omgiven av dom eller uppväxt med några. Jag förstår det idag när jag gjort en sån här aktivitet.

En förklaraing kanske är på sin plats med lite bilder. MudNationals är då en tävling där fyrhjulingar tävlar om vem som är snabbast runt en bana som liknar en speedwaybana, om man tar bort det faktum att runt banan är det fyra "pooler" som är fyllda med vatten (över 1 m djupt). Nu börjar det ju låta riktigt kul, eller hur?
Reglerna är en del som speedway också, man tävlar i heat i två olika klasser, singel och twin som då bygger på hur många cylindrar motorn har. Vet ni inte vad en cylinder är föreslår jag att ni söker på Wikipedia eller liknande.
I varje heat är det 4 cyklar som startar och man tävlar om poäng (samma som speedway). Hojarna startas från stillastående och dom sätter full fart ner i första "poolen" sen kör dom två varv innan flaggan viftas och dom får köra av. Ettan får flest poäng sen tvåan osv. Dom åtta bästa i varje klass får köra ett semifinal heat med 4 hojar i varje heat, denna gång är det fyra varv som gäller och dom fyra som skrapat ihop flest poöng går vidare till final där det ska göras upp vem som vinner klassen.

Detta var tredje och sista tävlingen alltså finaltävlingen vilket gav dubbla poäng desutom. I mellan heaten så fanns det diverse utmaningar som att simma tvärs över "poolen", snyggaste hoppet med mest vatten(gytje)stänk och andra roliga saker.

Ni hör ju redan hur fullt normalt detta är. Inte nog med det så kunde ju faktiskt jag ha stallt upp om jag velat, som enda tjej i tävlingen, hade ju vart lite coolt, men tyckte det var lite sent påtänkt sen är ju inte mina knän helt 100 så jag tyckte det var en mindre bra idé. Sen vet jag inte om jag är fullt så galen, är jag verkligen det?Nej nu har jag pratat tillräkligt om denna helt sjuka sport så jag avslutar med ett par kort, om ni undrar någe så är det bara att fråga eller gå in på mudnationals.se

Heartache

2009-09-08 | 21:02:59 | Kategori: | 0 kommentarer

I have nothing more to say
Nothing I can do anyway
I never realy figured out
What life is about
You 're my shining bright light
But for the moment out of sight
How should I do this
When it's you that I miss?

Vilse?

2009-09-06 | 11:45:27 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Saker och ting börjar kanske rätta till sig nu, eller alla frågetecken är kvar men nu vet man vad man undrar, vad man vill veta. Jag vill veta vart Elias får sin bas, jag vill veta om han kan hamna i Skavsta, jag vill veta om jag kommer få ett jobb där eller om jag måste satsa på jobb i Örebro, jag vill veta om jag kommer in på VP nästa år, jag vill veta när mina knän blir bra. Det är säkert en held el frågor som hör ihop med dom jag redan nämnt men det är svårt att diskutera med sig själv.

Jag vill att min framtid ska vara lika bestämd somm för ett tag sen. Då var det 11 månader lumpen och sen med lite tur och skicklighet VP. Nu vet jag inget längre, jag känner mig ganska så borttappad.

Ska sätta mig och kolla på mitt CV, vet knappt vad som står där längre. Sen är det bara att söka, jobb efter jobb och hoppas att man får något, något som är bra och ligger i Nyköping.

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

I'm coming home

2009-09-02 | 11:31:33 | Kategori: Lumpen | 0 kommentarer

Jag vart kickad, utsläng kalla et va ni vill. Granskningsnämnden beslutade i att jag ska göra ett avbrott i min värnplikt. Vilket är det samma som att jags ka åka hem och försöka få ordning på mina knän, mitt liv.
"Hej här är jag, jag har inget jobb och kan inte gå utan kryckor.
Är sjukskriven i 3 veckor, men jag måste ha ett jobb fort som tusan. Det är så många frågetecken just nu, som inte har något svar än på ett tag. Ni som känner mig vet att jag hatar att inte ha saker och ting planerat. Jag vill veta exakt vad jag ska göra nästa vecka, exakt när saker och ting händer. Jag är bara sådan. Just nu är det verkligen inte så. Jag vet inte ens vilken tid jag kommer få åka hem härifrån.

Det kändes skumt att se dom andra åka iväg i 20bilen för att ha skjutövning i 8 timmar och där stod jag i vanliga kläder och vinkade hej då.

Den här tiden har helt klart haft sina ljusa stunder, som tur är, är det dom man kommer ihåg starkast.

Mama, I'm coming home!