Äntligen ett sovrum!

2012-11-27 | 12:02:04 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Helgen har verkligen inneburit fullt upp, inte nog med att jag jobbat lördag söndag utan i lördags så var vi även och hämtade 3 PAX garderober samt en 140 säng, åkte förbi IKEA för att köpa nya dörrar till garderoberna när vi ändå hade släp. Var väl redo att hoppa i säng vid 23.00 och så ska man upp 06.15 dagen efter... Söndagen efter jobbet var fullt upp med att fixa i garderoberna, sätta upp golvlister och flytta in säng och allt i sovrummet.
 
Igår vart ännu en tur till IKEA. Burkar, hyllplan, ljus (såklart), sängöverkast och en hel del annat skulle inhandlas. Köpte även 100 galgar, kan säga att jag har ca 12 st kvar nu.
 
Den här veckan ska det verkligen bli ordning här hemma! Blommor ska planteras, vi har flyttat in i sovrummet, saker börjar hamna på sin rätta plats, det ska julpyntas, julbakas, städas.
Vilken tur att jag inte jobbar förens på söndag nästa gång! 6 dagar av ledighet, välförtjänta!
 
 
 

Granit

2012-11-22 | 17:24:18 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag är kär :) Företaget Granit har ju dom mest underbara saker, vill ha det mesta!

Krav krav krav

2012-11-19 | 16:11:11 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Ibland har man helt enkelt bara för höga krav på sig själv, det har vi alla och alla kan vi jobba på det, så det jag nu har bestämt mig för att jobba med hur hur är följande:
 
  • Jag vill handla billigt och bra, men för det behöver man inte spara kvitton räkna och känna skam för att ena veckan så vart handlingen dubbelt så dyt som föregående vecka, det räcker helt enkelt med att storhandla en gång i veckan och veta att man väljer bra billiga saker och tänker på vad man handlar.
  • Träna, jag vill träna, helst 4 ggr/vecka. Senaste 3 veckorna har det blivit 0, 0ggr! Men det är bara att acceptera att min kropp klarar inte det just nu, den behöver vila och sen kan jag ta upp det i den mån jag klarar av det.
  • Iochmed att jag inte tränat kommer ju tankarna om maten, kan jag verkligen una mig den här chokladbollen, godispåsen eller vad det nu kan vara? Hell yeah! Klart jag kan, det är inte som om att jag kommer vakna upp imorn och väga 90 kg, jag äter bra mat och vill jag ha något onyttig är det väl för fasen bara att äta det då!
  • Jobb, något väldigt svårt för mig, jag gillar att jobba, helst 6 dagar i veckan osv, men det är bara att inse att jag kan inte hålla på i det här tempot, 2 dagar i rad det är ungefär vad jag klarar just nu, visst kan jag pressa mig till mer men det är inte tanken. Jag måste lyssna och acceptera vad min kropp säger till mig men det är svårt!
Nu är det uppskrivet, nu finns det svart på vitt, bara att läsa om och om igen tills det fastnar.
 
Jag Kan Vill och kommer Klara det här.
 

Flyttkaos

2012-11-09 | 14:12:02 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Idag går flyttlasset mot Södertälje. Panikpackade allt igår, inte för att jag har så mycket att packa, typ bara kläder närmare betämt 7 banankartonger med kläder... och 2 med skor, fast då är Pierre's skor inräknade med. Tyckte jag var lite duktig på skofronten, "bara" 2 kartonger. Panikletar även en 140 säng som vi kan hämta upp idag för att slipa släpa på våran 120 säng som vi ändå inte vill ha. Har köpt en 140 memoryfoam madrass och haft ovanpå 120 sängen, men en lika stor madrass som säng är ju att rekomendera. Men det är dåligt med folk som svarar i telefonen både idag och igår. Ser just nu ut som att vi får ta med 120 sängen ändå.
 
Har smygit ner kartongerna i hallen nu när ingen var hemma. Har blivit beordrad att ta det lugnt och inte bära men jag hade faktiskt mina träningshandskar med handledsstöd på mig när jag bar. Så svårt att låta bli när man vet att saker måste bli gjorda och att gå och vänta på att nån annan kommer hem och gör det åt en är inte riktigt min stil.
 
Mickan tipsade om att simma, får kanske testa det. Vetitusan vad jag ska träna för nånting som inte sliter på kroppen men som jag känner att jag får ut något utav. Jag vill ge gärnet, lyfta tungt och hårt, svettas, men när det inte är ett alternativ vad gör man då för att inte tappa gnistan? Det ska ju vara roligt att träna!
 
 

This shit is depressing

2012-11-06 | 16:45:44 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Jag vill träna, jag längtar efter att träna men just nu fungerar det inte, ha så ont. Att jag har ont i knäna är gammal historia men nu har även handlederna börjat krångla. Gör ont bara jag lyfter min egen jacka från galgen, hackar grönsaker eller när jag inte gör något alls så att lyfta en hantel och träna är det inte tal om just nu. Men det är så surt, jag älskar att träna, det har blivit min hobby, mina endorfinkickar. I över 3 år har jag önskat att slippa ha ont. I 1 år fick jag som jag önskade, året i USA, då var det bra, men nu när kylan, regnet och lågtrycken är här kommer det tillbaka, dubbelt så illa. Orkar inte se alla peppande ord, bilder om att man klarar allt. för jag gör faan inte det just nu.
 
Har köpt ett knäskydd från Back on track som jag hoppas ska hjälpa lite. Är något specialtyg som ska hålla tillbaka den infrarödavärmen som kroppen strålar ut, vet inte riktigt, bara det fungerar!
 
Fokuserar just nu på lägenheten att vi troligtvis kommer flytta till helgen ( inte för att jag kan bära och hjälpa till så mycket men ändå), att den blir så fin!
 
Innan, 70-tals medaljonger på tapeterna och röd heltäckningsmatta. 
Efter vitlaserat eklaminat, vita vägar med fondvägg.

Fixa och dona!

2012-11-02 | 08:36:33 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Äntligen är vi igång dom här 4 veckorna som har gått har vart ofantligt långa. Men nu fylls dagarna av riva tapeter, spackla, måla köksskåp, sätta upp tapeter, måla tak och väggar och så mycket mer! Det kommer bli så bra det här, är så himla nöjd!

Ligger nu på en madrass på golvet i vårt soon to be vardagsrum med mamma (världens bästa som hjälper oss) och katten som är lite rädd för alla nya ljud och har gömt sig under en del av min madrass.