Jag har...

2013-04-16 | 14:05:59 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
...Solen i Väduren

Hon har en stark personlighet och företagsanda. Hon är ambitiös och egensinnig, envis, obstinat och seg.
Svagheter: nervositet, impulsivitet, slösaktighet, retlig natur, rastlöshet och ombytlighet.

Månen i Väduren

Hon är autonom, frigjord, modig. Självsäker, i aktiv verksamhet. Hon är ambitiös och entusiastisk.
Svagheter: impulsivitet, dominans, aggressivitet, häftig framfart. Ständigt byte av jobb.

Merkurius i Väduren

Hon argumenterar, disputerar, diskuterar, ger svar på tal. Livligt sinne vilket snabbt förstår en given situation. Hon är mycket initiativrik och begåvad.
Svagheter: hon är häftig, hetlevrad, trotsig. Otålig och hetsig, vilket orsakar problem på grund av brist på förutseende före handling.

Venus i Vattumannen

Hon tycker om ett blomsterrikt språk: hon är mycket sensitiv och avskyr allt vulgärt. Hon uppskattar oberoende i kärlek, men idealiserar och förskönar det. Hon föredrar att behaga och gör därför vad som är nödvändigt. Medan hon alltid är uppriktig.
Svagheter: Tycker inte om barriärer, tycker om handlingsfrihet och tycker inte om att redogöra inför någon.

Mars i Vattumannen

Hon använder sin aggressivitet i en social kamp för frihet, eller oberoende eller äventyr, men alltid länkad till samhället. Tycker om äventyr, oberoende. Störningar, förändringar, förtret.

Jupiter i Kräftan

Fridfull, lugn natur. Rik fantasi. Trivs i hemmet och med materiell bekvämlighet. En skicklig kock, eftersom hon är relativt glupsk och finner nöje i att trolla fram små saker som är goda att äta.
Svagheter: hon är för förtjust i att äta, tycker om det egna hemmet och bekvämlighet för mycket och har en tendens att vara en hemmasittare, som går ut utan någon tillfredsställelse eftersom hemmet alltid är bäst.

Saturnus i Stenbocken

Hon är nogräknad, ärlig, korrekt, värdig och respektabel.
Svagheter: melankoli, dysterhet, besvikelse och bitterhet.

Uranus i Stenbocken

En stor kämpe. Hon har så mycket styrka att man tror att ingenting kan besegra henne. Hennes uppgift i samhället, i världen, betyder allt för henne.

Neptunus i Stenbocken

Hon är omdömesgill, vis och förståndig.


Solen i I

Kraftfull personlighet. Hon är viljestark, auktoritär. Hon är full av självförtroende men är stundtals arrogant. Har en lycklig barndom. Hennes längtan efter självutveckling leder till framgång och hon har ett tillfredsställande yrkesarbete.

Månen i I

Mycket sensitiv. Fantiserar. Hon är lättskrämd, hon är ängslig, blyg, klok och känslig.

Merkurius i I

Livligt, alert, penetrerande och fyndigt sinne. Hon uttrycker sig med otvungenhet, är en född vältalare. Hon ser alltid saker och ting från den ljusa sidan. Mycket god anpassningsförmåga.

Venus i XII

Hon är hängiven åt sjuka eller utarmade människor. Kan finnas inom de medicinska eller sociala yrkena. Hon tycker om djur, lugn, frid och avskildhet.

Mars i XII

All hennes energi inriktas på arbetslivet. Hon älskar forskning. Hon kunde vara en laboratoriearbetare, läkare, poliskonstapel, lärare specialicerad på sjukhus-, fängelse- eller skyddshemsarbete.

Jupiter i IV

Hon tycker om och tror på rättvisan. Hon är en optimist och är generös. Yrkesmässig framgång nås hastigt och understöds av familjen. Familjelivet är mycket viktigt för henne. Hon tycker om bekvämlighet, trevnad i hemmet. Hon vet att bjuda flott och framför allt med glädje: hennes hus står alltid öppet för vänner.

Saturnus i XII

Hon tycker om stillhet och avskildhet framför allt annat. Hon söker arbete (eller kan arbeta) ensam, utan att bli störd. Hon avskyr att kallprata, yttre ljud.

Uranus i XI

Hennes frihet är viktig för henne, även med avseende på vänner. Dessa är extravaganta, originella, intellektuella. De kommer inte från samma bakgrund och har olika uppfostran.

Neptunus i XI

Vänskapsband är uppriktiga och osjälviska.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0