I got to get up

2013-10-29 | 21:02:18 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Ibland undrar jag vad det är för fel på min kropp, mina leder. Varför det gör ont och varför just jag? Varför ingen vet eller gör något. 
Oftast accepterar jag bara, tänker inte aktivt på det. Det är en del av min vardag, mitt liv just nu. För hur länge vet jag inte. Ibland när jag är trött, trött på smärtan, trött på att inte kunna göra saker som jag vill börjar jag undra varför.  Ibland tänker jag på hur det ska gå att jobba, tänker att sen kommer jag kunna välja arbetsplats, hur många procent jag ska jobba osv och då kommer det fungera. Jag kommer få min tillvaro att fungera för den har inget annat val. 
Jag bestämmer själv över mitt liv och man kan allt man vill. 

Men ibland undrar jag vad som är fel, är det något man kan göra något åt bara det att alla läkare jag träffat är för lata, ointresserade för att ta reda på det? Jag menar sist tog det 2,5 månad att få ett recept på alvedon, det är bara inte vettigt!

Allt och inget

2013-10-28 | 18:29:59 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vad hände här egentligen? Oktober har gått sjukt fort! Kan ha att göra med att jag gör praktik + massa skolarbete, varit ensam i snart 2 veckor osv. Bara 2 dagar kvar på praktiken denna vecka och sen är det bara 2 veckor kvar. Kanske tillvaron kan bli lite lugnare då. Känns även som om det snart är jul fast det är 2 månader kvar. Måste bero på att butikerna redan säljer julmust och lussekatter. Är inte det att förstöra stämningen lite? Till mitten av november kan man väl åtminstonde vänta? Har köpt en lite flaska julmust för några veckor sen men nu blir det inget förens 1 advent! Man ska längta, mysa och helst ska det vara snö ute. Blir nog dock inget julpynt i år. Vet inte ens var det är, i en kartong hos mamma troligen, men det har alltid vart så viktigt för mig att pynta till jul och det gör mig lite ledsen att det inte blir något i år.
 
Har fortfarande världens mysigaste katt och det gör vardagen lite trevligare och lite lättare att somna om nätterna.
 
 
 
 

Smile and move on!

2013-10-27 | 21:21:56 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Att gå på tunnelbanetågen är som att blunda och ta en godis från en gott och blandat-påse. Antingen får man en röd gelégodis som är en lugn vagn med gott om sittplatser eller så får man en laktisbit, alltså en vagn med två vodka/apelsinjuice drinkande polacker. Men det är bara att le och se glad ut vilket som.
 
 
 

Love it, live it

2013-10-22 | 10:25:37 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Gräsänka i 2 veckor. Lite ensamt men ska verkligen försöka passa på att få massa skolarbete gjort, fokusera på mig själv, äta bra, ta det lugnt, träffa vänner och mysa med min katt som är gosigare än någonsin. Vad hände där? Hon som knappt gått att ta på kan nu somna i mitt knä när jg sitter med datorn, kommer upp och ligger på min mage när jag ska sova. Hon kanske har saknat lite ensamtid med matte? Superhärligt är det i alla fall och blir inte så ensamt för mig heller.
 
Och jag är stolt, en stolt liten flickvän till en kille som är ute och lever sin dröm och det är så förbannat coolt. Våga ta steget, gör något du vill, man läser citat på instagram, facebook, tumblr, bloggar, we<3it osv varje dag om at våga ta steget, live your dream osv. Men hur många gör det? Inte många tror jag. Idag är vi nog lite vilse, det är få som vet vad dom vill om 5 år, 10 år. Är det en dröm eller ett mål? Det är nog frågan man måste ställa sig. Mål kämpar man mot varje dag, strävar efter. En dröm är mer diffust något som man vill ska hända men inte aktivt jobbar emot. Jag har ett mål under som här två veckorna som jag jobbar mot varje dag men kanske ska tänka ut lite långiktiga mål, tror det är bra.
 
 
 
 
 
 
 

VFU

2013-10-11 | 09:34:44 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Praktiken eller verksamhetsförlagd utbildning VFU har börjat. Det är roligt, men tufft, 4 dagar i veckan, 3 dagar varanan vecka sedan studier, texter, arbeten, seminarium osv som ska göras samtidigt, förstår inte hur dom tänkt att man ska hinna?!
 Och när dom skriver "arbetet bör ej överstiga 1500 ord", va tusan betyder det. Är det ok att skriva 500 ord? 900 ord? Det är ju väldigt diffust. Hatar sånt när det inte är tydligt vad dom förväntar sig.
 
Äntligen fredag om inte annat och min kropp har några dagar att ta igen sig på, skönt! Ska försöka njuta och ta det lugnt, det är jag värd!
 
Tuss vet i alla fall hur man hjälper till att plugga...

September on Insta

2013-10-04 | 13:30:00 | Kategori: InstaG | 0 kommentarer
Åkt bräda i solen.
 
Gått i shorts andra veckan i september men sen kom hösten :(
 
Druckigt varm choklad en regning förmiddag i sängen.
 
Hälsat på mamma och haft det mysigt!
 
Fikat med fina Josefine inne i stan.
 
Tatuerat mig som även har läkt och är så fin!