Allt det vackra ska bli mitt

2014-08-30 | 00:14:22 | Kategori: Allmänt | 1 kommentarer
Är inne på min sista tid som stockholmare, någonsin får man väl hoppas. Är på natt ett av tre just nu sen är det bara två dagar i skolan med föreläsningar innan bilen går uppåt. Ofta får jag frågan "varför dit?" Ja gör att Elmer kommer därifrån, ingen utav oss trivs i Stockholm och vi är ju inte träd, trivs man inte är det bara att flytta. Kag känner inget behov av att bo nära min släkt (Örebro), jag har bott på andra ställen (Västerås, Nyköping, san diego, Södertälje) att det inte längre gör mig något att dom är långt bort. Jag vet att dom finns kvar och man hälsar ändå alltid på. 

Sen finns det många som tvivlar, på att jag kommer klara av det där uppe, va ifrån min familj och jag vet inte ens allt dom tvivlar på. Men ibland känns det som om det pågår en hemlig vadslagning om hur länge jag kommer klara av det. Mitt mål är väl ca 30 år eller så. Sen får man väl ta det från det. Men jag vill att mina barn ska växa upp där, jag vill ha mitt hem där och jag vill trivas, då hjälper ju inte alla tvivlare dock, men då tänker jag att dom ska få se! 

Hur mina leder kommer klara kylan vet jag inte, återstår att se, jag kan inte gissa eller veta hur dom reagerar. Utan det får bli som det blir. Kanske går det att hålla i schack med en tripp utomlands nån gång om året, jag vet inte.

Men Norrland ska bli mitt hem!

Jag vill fånga allt det vackra
I en glasburk med lock. 
Alla glittrande sjöar med små öar. 
Alla blommande blommor och träd i grönska. 
Fåglarnas kvitter i gryningen. 
En molnfri himmel i skymningens brand.
Jag vill fånga allt det vackra. 

Borttappad

2014-08-27 | 03:46:49 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Just nu går jag runt och hoppas av bara tusan att min förlovningsring ska komma tillbaka till mig. Det är väl lite allmänt kännt att efter en natts jobb är man inte toppsmart. Det är anledningen till varför jag inte lägger ringen i arbetsbyxorna utan i mitt omklädningsskåp, förutom i torsdags då. Då glömmer jag det och precis innan kag ska gå in till den första så ser jag shit jag har ju ringen på mig fortfarande och lägger den i byxfickan. Sedan tänker jag inte mer på det förens när jag vaknar dagen efter och börjat fundera på vart min ring är. Inser ganska fort att den hamnat i smutstvätten med mina byxor. Eftersom det var fredag så var tvättsäckarna tömda och tvätten hade skickats iväg. Företaget är kontaktat och jag hoppas verkligen min ring kommer tillbaka. Är så galet arg på mig själv, det finns en anledning till att jag lägger ringen i skåpet och jag vet att min hjärna inte funkar efter att jag jobbat natt. Men vissa saker måste man tydligen lära sig den hårda vägen... Annars får jag väl köpa en ny men vill gärna ha tillbaka MIN! 

Känns för övrigt fruktansvärt tomt på fingret nu. Funderar på att köpa en billig ring på typ HM eller Gina bara för att ha något där tills den kommer tillbaka. 

Sleepyhead

2014-08-22 | 23:33:11 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Som tur va så hjälpte det att sova med vantar, eller ja om det var vantarna eller det faktum att jag sov till 17.30 som hjälpte vet jag inte. Men mindre ont idag vilket är en lycka i sig. På tal om att jag sov till 17.30 så har jag aldrig sovit så länge när jag jobbat natt. Igår sov jag till 14 vilket är i kortaste laget men tycker att ca 16 är optimalt. Får kanske börja ställa klocka för att det inte ska bli helt galet. Man hinner i princip bara äta "frukost", kolla lite på datorn och så är det dags att åka till jobbet igen. Middagen fick intas på jobbet då det var omöjligt att klämma in den innan jag åkte. 

Imorn väntar häng hos Nicole i Hässelby samt dans i Uppsala på kvällen. Mindre än 2 veckor kvar tills jag får åter komma till Skellefteå. Saknar det redan!

Kattkompis hos Emma sist jag var uppe

Höst

2014-08-21 | 22:24:03 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag tycker nästan det känns fördjävligt att köpa fingervantar i augusti. Inte var det många butiker som hade hunnit få in än heller, Stadium hade bara barnstorlekar men Lindex hade iaf. Har tänkt försöka ha mina på mig när jag sover då värken i mina fingerleder bara blir värre för tillfället och för det hjälper inte handledsskydden så ska testa med vantar också. Plusset är väl att jag kan ha dom ute sen när det blir lite kallare. Vilket inte lär dröja länge för jisses vad fort det gick! Känns som jag jobbade två nätter och sen var det höst? Blev jacka till jobbet idag då regnet verkar kommer lite när det vill och tänker inte gå hem dyngsur en morgon till...Each step of the way

2014-08-17 | 23:04:44 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 
Så sant, så njut av varje ögonblick för det kommer aldrig ett likadant igen.

Att ta vara på tiden.

2014-08-02 | 17:27:42 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Augusti är redan här och det kommer helt klart kännas som den längsta sommarmånaden. Både juni och juli hade diverse avbrott med norrlandsresor och dans men denna månad kommer bli lång! Jobbar 14 nätter denna månad vilket är 1 natt från heltid vilket är väldigt mycket för att jobba natt dock har jag väl ett helt ok schema där det är lite köttigt i början och slutet av månaden men i mitten har jag 2 perioder med 4 dagar helt lediga. Men just i detta fall vet jag inte om det är så jäkla kul att vara ledig heller, det enda jag gör är att sitta själv här då alla för tillfället är i norrland. Jag vill också vara i norrland! Hoppas dock på fint väder för denna värme verkar inte vilja ge sig i första taget.
 
Så för att jag inte fullständigt ska få tristess ich dö så har jag satt upp ett träningsschema, 4 dagar i veckan på gymmet, vilket känns helt rimligt. Bästa är även att gymlokalen ligger i en källare så det är hyffsat svalt där. Jag får passa på att träna på gym nu när jag är i stockholm, hars sagt upp mitt gymkort då jag inte tänker åka 2 mil för o träna. Så då kommer det istället bli annan sorts träning, yoga, hemmaövningar, jag vill stärka min kropp inifrån och ut!
 
My gym gear! #pinkandpurple

July on Insta

2014-08-01 | 13:34:25 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Månaden inledes med inflytt i lägenheten och Cirrus hittade sina favoritplatser.
 
Fick en underbar ridtur i Hökmark
 
Sommaren kom till Stockholm
 
Hälsade på hos mamma.
 
For upp till Norrland igen för en hel semestervecka med 32 grader varmt
 
Tillbaka i Sthlm för att se att mina tagetes överlevt monstervärmen och även börjat blomma
 
På månadens sista dag fick jag tillbaka min tuss från mamma!