Life

2015-04-08 | 17:21:49 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Måste försöka sammanfatta de senaste 14 veckorna på något sätt känner jag. 14 veckor med ett extra litet liv inom mig. Känner mig otroligt privilgerad och är bara så allmänt lycklig. Att jag sedan fått turen att i princip inte må dåligt alls förutom lite lågt blodsocker och svimningskänsla tidga mornar innan jag kom på att ett sent mellanmål nog vore bra. Huvudvärken jag har tampats med i ett par veckor är väl kanske inte heller så kul, ett tag var det så illa att jag sökte akuten men dom hittade ju inget såklart utan kallade det spänningshuvudvärk som varken alvedon eller massage hjälpte emot. Det är något bättre nu men jag hoppas att det inte blir värre igen, jag tycker ju om en god natts sömn.
 
Magen har börjat synas något, om man vet om det och jag har tajta kläder så ser man det nog men jag själv tycker bara jag ser lite extra tjock ut :P Tycker den är väldigt liten och hade nog förväntat mig att den skulle börja växa liiite fortare men jag lär nog hinna klaga på storleken sen när den är större också.
 
V.13+4 tagen för ca en vecka sedan.
Så 13 fulla veckor och 4 dagar, ibland skriver dom detta som 14 veckor också.
I början av oktober ska krabaten va beräknad men jag ser gärna att Ärtan håller sig inne nån vecka extra så jag hinner skriva så mycket som möjligt av mitt examensarbete.