v.34

2015-08-15 | 13:15:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Är det inte helt sjukt att det nu är mindre än 7 veckor tills Ärtan är beräknad att titta ut?! Magen börjar bli stor och växer och växer, även fast ingen tror att det är så kort tid kvar som 7 veckor. Vanligaste gissningen är att jag är i 6:e månaden eller så, inte 8:e.
 
Ärtans fötter är ca 6 cm långa ( vilket känns!) och den lägger nu på sig massa fett och får hårdare ben så att den kan klara eller liv utanför på ett bra sätt. Och om den skulle få för sig att titta ut snart så är det mesta andra färdigutvecklat och Ärtan har stor chans att överleva (nu håller vi tummarna för att den stannar inne minst 7 veckor till men ändå).
 
Tycker fortfarande tiden går ganska långsamt, känns som om jag vart gravid för evigt och att den här magen alltid kommer vara där. Men det är ju inte riktigt sant. Tänker man att det är bara 7 helger kvar innan bebis kommer så känns det ganska kort, åtminstonde när man tänker att vi måste tvätta bebiskläder, skruva ihop sängen osv. Sista tiden kommer nog gå fortast nu när vi har ett hus att fixa till också. Kan inte bara gå och lulla runt!
 
Ska bli kul o se hur "stor" man blir och om naveln nånsin kommer ploppa ut helt.
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0