Keepin' busy!

2015-03-26 | 10:49:15 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Den korta tiden jag vart hemma har vädret helt klart skiftat från strålande sol i en vecka till regn och rusk, snö och blåst, tillbaka till regn och nu är det sol igen. Värmen ligger inte riktigt i luften som den gjorde första veckan. Men att slå upp ögonen kl 6 och se ljuset sippra in genom persienen är inte helt fel särskillt när man får somna om!
 
Helgen är fullproppad med saker, imorn fyller jag år (25, i know, vi pratar inte om det!) så då kommer lite av Elmers släkt och fikar på kvällen, sedan far vi in till Rotan för att dansa till Finix. Så länge sen jag dansade nu! 3 veckor kanske inte låter så länge men för mig är det det. Lördag far jag till Luleå och Martina för mini-reunion och födelsedagsfirande, kommer tillbaka söndag.
 
Fullt upp! Men nu är det vår och energin flödar :D
 
 

Lugnet

2015-03-13 | 14:12:42 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Tillbaka hemma, fy tusan så underbart. Huvudvärken som suttit i i 2,5 vecka känns inte lika mycket när man äntligen får vakna i sin egna säng! Solen skinner för tredje dagen i rad och även fast jag får uppleva våren igen så gör det inget. Fast övergången mellan vinter till vår är så jäkla underbar så det är nästan bara härligt att få vara med om det en gång till. Något jag inte ens visst att jag saknat var stjärnhimlen. Inte fått se någe norrsken än, men alla dessa stjärnor, det gör mig lugn. Norrland är för jäkla bra!
 
Medans jag är uppe nu är det födelsedagskalas till höger o vänster, min egna 25 års dag infaller ju även snart (vilket jag har lite panik över). Mars är en underbar månad och kan inte tänka mig någe bättre ställe att tillbringa den på.
 
På gamla promenadstigar igen <3