Inbodda husägare

2015-09-23 | 21:29:50 | Kategori: Huset | 0 kommentarer
Nu har vi faktiskt bott i huset i 1,5 månad, så vad tycker vi då? Trivs vi? Ångrar vi oss?
 
Vi stormtrivs och jag kan fortfarande komma på att vi inte behöver sänka ljudet på TV'n om kvällarna för vi bor ju i vårt egna hus och har inga grannar att ta hänsyn till! Ångrar oss inte ett dugg, hur skönt är det inte att kunna bestämma precis allt själv hur man vill ha det? Har börjat försöka lära mig värmesystemet här, inte så lätt att lista ut vilken tempratur pannan ska värmas upp i, hur mycket värme som ska i elementen, att det inte ska bli tokvarmt inomhus osv. Idag är andra gången som jag tänt pannan, första gången vart det på tok för varmt inne då jag trodde vi kunde ha den igång hela natten, men det slutade med att jag fick stänga av mitt i natten. Nu har det blivit ytterligare lite kallare så har haft värmen igång under dagen så får vi se hur vi klarar oss under natten. Känns lite si och så med att ha värme på när innetempraturen ändå är ca 20 grader.
 
Jag gissar på att gräset behöver klippas en gång till inann vintern, vill ju inte ha det för kort heller när kylan kommer, men det är lite svårt att få tillfälle att klippa nu när det regnar mer och mer. Såg dock att det kan finnas chans till sol om ungefär en vecka så vi håller tummarna!
 
Annars har lite tavlor kommit upp, mattor lagts och jag börjar känna mig mer och mer nöjd. Går just nu och funderar på om vardagsrummet kommer bli alldeles för trångt med båda sofforna eller om det kommer funka helt ok. Båda sofforna kan vara trevigt att ha här uppe när man får besök men vill inte att det ser helt galet ut heller.
 
Annars är bebis kvar i magen och ger 0 tecken på att vilja komma ut, så vi får väl se ;)
 
Rummet är redo för Ärtan nu, dock kommer det bli galet tomt när vi flyttar in spjälsängen in till oss, men tror inte Ärtan kommer tillbringa så mycket tid i sitt rum första tiden ändå.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0