Komsi komsi

2015-09-18 | 17:04:58 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
38 hela veckor har nu gått. Vinter vart vår, vår sommar och sommaren även höst. Även om SVT's kartor säger att hösten inte är här än så räknar jag gula björklöv och heldagar med regn som höst. Alla årstider har jag gått igenom med Ärtan i magen och är nu redo att börja om med vinter fast med bebis på utsidan.
 
Dock får bebis hålla sig inne till min förkylning är över men tror inte det är några problem. Som jag vet om är det endast Mormor och Morfar som tror det bli en tjej alla andra inklusive jag tror på en kille. Jag tror även jag kommer gå över så, 6 Oktober tror jag det blir bebis. Elmer hoppas på 28 september även om han kanske tror att han kommer få vänta längre. Om tiden har gått långsamt hittills så går det ännu långsammare nu, 12 dagar som lika gärna kan bli 4 veckor. Men har lovat mig själv att inte börja längta på tok för mycket förens 30 sep då är det åtminstonde max 2 veckor kvar.
 
Hela resan hittills med Ärtan, känns helt ofattbart att jag var så "platt" när det då var en markant skillnad redan från hur jag såg ut icke-gravid. Kroppen är fantastisk!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0