Nedräkningen har startat!

2015-09-06 | 21:14:15 | Kategori: Preggo | 1 kommentarer
 
Med lite tur är det max 3 sånna här bilder kvar inann Ärtan bestämmer sig för att titta ut, är så galet förväntansfull! Sen börjar det blir lite jobbigt, även om jag har det galet bra utan foglossning och alla sånna hemskheter ska det bli skönt att inte ha nån rota runt bland mina inälvor, pressa ihop min magsäck m.m. Fick lite svullna fötter/ben när jag var hos mamma över helgen men det försvann när jag väl kom hem, var lite rädd att jag skulle behöva dras med det till förlossningen. Dock hoppas jag verkligen mina fötter går tillbaka till normal bredd när bebis väl är på utsidan för nu kan jag bara ha ett par av mina skor, alla andra är för smala och då hade jag ine direkt smala fötter innan. Det har alltid vart det svåraste när jag letat skor.
 
Till min stora förtjusning upptäckte jag dock idag att Elmers mjukisjeans passar mig nu så jag har faktiskt byxor att ta på mig nu också.
Imorgon är det dags för träff 3 av 4 med föräldragruppen och på tisdag ska jag först träffa läkare med anledning av mina onda fingrar och sen direkt efter till barnmorskan för att lyssna på hjärtljud och mäta magen. Så skönt att vi har 2 bilar nu, det förenklar väldigt mycket när man bor på lander utan bussförbindelse.
Postat av: Ida Nilsson

Så himla mysigt! Du har mini-mage om man jämförde med mig, kände mig som en elefant alltså.. haha

Svar: Jag hade förväntat mig att den skulle vara större också :P Men får va glad för att man åtminstone känner sig lite liten och smidig fortfarande xD
Jojjo

2015-09-06 @ 21:31:41
URL: http://idacnilssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0