1 år

2016-08-20 | 22:02:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag minns de där första veckorna precis efter att vi flyttat in och längtade efter vår lilla Ärta. Men nu har vi bott i huset ett år och vi kunde inte trivas bättre. Jag har sagt det till Elmer flera gånger i sommar att vi hade sån tur (eller om det var ödet?) när vi fick detta hus. Grannarna, läget, utsikten, vi trivs toppen med allt. Ett år har gått så fort!
 
Vi har inte gjort så mycket med huset detta år. Egentligen var det väl tänkt att vi skulle byta taket i sommras men så vart det inte, så det blir nytt tak och skortsten nästa år istället, men som pappa säger, har taket legat sen 1965 så lär det ligga ett år till. Grannarna fixade sin skortsten i sommras och samma person ska göra våran nästa år. De byggde alla skortstenar i området med samma dåliga tegel så hela området har bytt sina skortstenar, det är bara vi kvar nu.
 
Drömmen är också att hinna måla om köksluckorna i vinter, vi får se hur det går, av erfarenhet vet jag att tiden kan springa iväg rätt så fort. Men det är också enda planen med renovering inomhus i vinter så det kanske inte är så orimligt ändå. Nu när väggarna i köket är målade och fina vill man gärna även ha fina köksluckor. Lite mer harmoniskt så.
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0