Pyret!

2016-12-18 | 08:18:05 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 
Vad som egentligen pågått i mitt huvud senaste 3 månaderna eller så:
 
Jag hade känt mig lite konstig och annars i ett par dagar och sa till Elmer på väg till dansen att jag tror jag är gravid. Det jobbiga var att det var på tok för tidigt att ta något test, så vi fick vackert vänta i några dagar.
 
19/9 Ett svagt svagt streck på stickan, ett bevis på att jag nu var gravid för andra gången. Det kändes som att det tog en evighet men det har det inte gjort i verkligheten. Men att vänta är inte min starkaste sida, särskillt inte på saker man inte kan påverka. Men Freya ska bli STORASYSTER!
 
9/10 Är det ens möjligt att ha  ont i höfterna redan? Fullt möjligt verkar det vara då jag fick köpa ett foglosningsbälte innan dansen i fredags för att den ens skulle vara tänkbart att jag skulle kunna dansa. Hoppas verkligen det ger med sig för jag kan inte tänka mig 35 veckor till med denna smärta.
 
16/10 Illamående har verkligen nått nya höjder. Med tanke på att jag inte mådde illa alls med Freya så är detta helt nytt för mig. Yay, eller inte.... Höfterna är åtminstonde bättre, känner knappt av dom om jag låter bli att sitta med korsade ben och inte sover så mycket på sidan, så det är helt klart ett plus i kanten.
 
5/11 v.11 och den första trimestern går så jäkla långsamt. Hoppas verkligen det tar fart sen. Alla säger att andra graviditeten går så mycket fortare för att man redan har fullt upp med ett barn och det hoppas jag verkligen stämmer. Med Freya kändes det som en mindre evighet innan hon tittade ut. Bara några veckor kvar tills vi kommer berätta för familj och vänner, det är det som jag ser fram emot just nu!
 
6/11 Inskrivning hos barnmorskan, känns som vi fick en trevlig person den här gången, eller inte för att den förra var otrevlig men vår personkemi var kanske inte den bästa. Så nu har vi ett ultraljud i mellandagarna att se fram emot!
 
20/11 Tiden går så mycket fortare när man äntligen kan prata om det med folk. Det roliga är när de säger "Jag visste det!" Ehh, nej det visste du inte för då hade du sagt någe, möjligt att du misstänkte men det kan folk ha gjort i ett halvår bara för att de vet att vi ville ha ett syskon tätt... suck.
 
30/11 Nu är julkortet postade och förhoppningen är att de når sina destinationer lagom till 1 adevent.
 
14/12 Wihoo, första rörelserna! Det där lilla buffandet innan läggdags, som bara känns om man slappnar av, som en liten hälsning från Pyret. Nu väntar vi bara på att de ska kännas på utsidan så Elmer och Freya får känna.