En eftermiddag i stan

2016-02-17 | 15:53:27 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår var det dags för en fikaträff med föräldragruppen. Vi upptäckte att det var en månad sedan vi sist sågs så en träff på Espresou house styrdes upp. Det var 6 bebisar som växt en hel del sen sist vi sågs. Det skiljer ungefär 2 månader mellan äldsta och yngsta. Tänk om några månader till kommer vi inte kunna sitta på ett fik och ta det lugnt ihop för då kommer våra underbara barn inte vara så tysta och stillsamma längre. Då får vi nog leta reda på en öppna föskola istället at terrorisera.
 
Efter en stor vanilla latte och lite prat begav sig Freya och jag till Lindex, köpte en amningsbh med 20% rabatt utan att prova. Tur som man har så passade de även när jag kom hem! Det är inte alltid man kan göra så, särskilt när man inte har så bra koll på vilken storlek man har nu för tiden.
Eftersom jag glömt nappen i bilen så vart det inte så lång tur på stan, men köpte lite trikåtyg att sy lite bebisbyxor av.
 
På Coop var inte Freya på sitt bästa humör, hon var trött, ville inte ha nappen och det medför en något kinkig bebis. Men efter mjölkkylen tittade jag ner i selen och då hade hon somnat så sött! Selen är lätt mitt bästa köp till Freya. Hämtade äntligen ut mitt paket som legat på posten sen i fredags, en vävd sjal. Den är mjuk och gosig. Har inte riktigt hunnit bli vän med den än. Det är viss skillnad mot trikåsjalen so genast känns väldigt lätt att använda. Men vi ska nog få ordning på det till slut.
 
När vi kom hem och jag fortfarande såg helt OK ut, passade vi på att ta ett kort till mitt CV, så nu är äntligen det gjort! Det har förföljt mig i flera veckor nu.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0