Dåligt samvete

2016-01-29 | 20:16:14 | Kategori: Freya 0-6 mån | 1 kommentarer
Emellanåt får jag ett sting av dåligt samvete, att jag inte är en så bra förälder som jag borde vara. Detta är nog något som alla föräldrar känner av titt som tätt. Jag skulle vilja bära runt Freya så mycket som det bara går när hon har behov av det. Men just nu kan jag inte. Denna vecka har jag haft så galet ont i handleder och det känns inte som att det håller på att bli bättre än. Nu är hon inne i en fas där hon somnar bäst om man går runt med henne. Men jag kan inte just nu och det gör mig ledsen. När hon är halvt hysterisk och inte vill sova när jag försöker söva henne i soffan. Hon vill inte somna i selen eller sjalen just nu heller vilket annars har vart min räddning. När Elmer sen kommer hem från jobbet tar upp henne går runt en stund och somnar känner jag mig så dålig. Jag vill också kunna gå runt med henne och få henne att sova.

Något som inte heller funkar är att gå med barnvagnen i all denna snö. Jag får så ont! Och då får jag dåligt samvete för att Freya inte får någon frisk luft den dagen. Som tur är har vi nu fått tag i en spark och sparklåda, det är mycket lättare att gå med den är med barnvagnen! 

Känner mig även som den jobbigaste sambon när jag så fort Elmer är hemma ber honom bära Freya till badrummet när hon behöver bytas på, lyfta upp henne till mig när hon ska äta osv.

Men det är nog bara att inse att det är såhär nu ett tag och sen kommer det förhoppningsvis bli bättre och jag behöver inte lida av dåligt samvete längre. 


Postat av: Nathalie

Kära du, ha inte dåligt samvete över det, ibland finns det saker man inte kan göra, och du har ju verkligen jätteont i handlederna och då är det ju viktigt att vila dom i den mån du kan! Elmer är en riktigt bra pappa och är nog bara glad över att få hjälpa dig! Kram!

2016-02-01 @ 09:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0