Myt vs. Verklighet

2016-01-28 | 18:45:10 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Mycket fick man höra innan man vart gravid/fick barn, t.ex:
 
  • Strlk 56 kommer dom ha i max 2 veckor så det är ingen idé att köpa för mycket - Strlk 56 tog jag bort av ren princip när hon var 3 månader, då ville jag börja använda nästa storlek!
  • Bara du inte äter på natten när du ammar så kommer vikten rinna av eller Vid första barnet går det så lätt att bli av med bebisvikten - Nej tror inget kommer rinna bort här och det är definitivt inte lätt bara för att det är första barnet. Nu har jag inget behov av att vikten ska återgå än, men att det framställs som lätt är bara så fel.
  • Bäbistiden är den bästa, det är så mysigt att vara hemma, amma osv, de är ju så söta när de är små - Javisst är Freya hur underbar som helst och det är överväldigande att se hennes utveckling, men kan inte låta bli att vara avundsjuk på Elmer som får vara hemma den "roliga" tiden, när hon börjar upptäcka världen, ska lära sig krypa, gå, känna gräset. Att vara hemma den första tiden är inte direkt spännande tycker jag även om det helt klart har sina ljusa stunder.
Sen är det säkert fler saker som jag inte kommer på just nu. Upplevelsen av myter osv är troligtvis väldigt olika beroende på vem man pratar med men detta är det jag kan komma på. 

Detta känns som flera år sedan men egentligen har det bara gått några månader. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0