Wear all the babies!

2016-05-27 | 22:49:27 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
När det var vackert väder i början av maj passade vi på att ta lite kort. Freya var lagom 7 månader då. Stora tjejen!
Glada lilla ärtan
 
Klart vi myser lite också <3
 
Änderna tittade förbi, konstiga små djur tyckte Freya.
 
 
Men hej pappa är du där 
 
Ge mig den där roliga saker du håller i!

 
 
 
 
 

Sovmys x3

2016-05-18 | 11:55:31 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Det är så mysigt att gå och lägga sig nu för tiden. I och med att vi är borta så sover Freya brevid mig på nätterna. Från 3 mån och tills vi åkte så sövde vi henne alltid i sin säng och så fick hon komma över när hon vill äta första gången. Men nu ligger hon där redan när man går och lägger sig och det är så avslappnande att få krypa ner brevid henne. Oftast när vi är hos mamma så hoppar även Cirrus upp strax efter att jag lagt mig och då har vi en liten mysstund alla tre innan jag somnar och Cirrus hoppar upp till sittsovställe i garderoben. När Cirrus hoppar upp innan Freya somnat blir det inte alltid så bra då Freya blir klarvaken och sprattlig så fort hon får syn på katten. Inte lätt att försöka söva henne då... 

Även om jag längtar efter en hel natts sömn ensam på min sida sängen så kommer det blir ensamt utan Freya där. För jag tror hon kommer sova bättre i sin egna säng när vi kommer hem då jag märker att hon börjar vilja ha mer och mer plats att röra sig på när hon sover. Kanske vill katten börja sova hos mig när vi kommer hem?

Liten, mellan och stor på 90cm. 

Barnfri kväll!

2016-05-15 | 17:07:51 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår hade Elmer och jag första barnfria kvällen på 7 månader! Mamma erbjöd sig att vara med Freya så vi tog med lite ersättning och sen hade mamma gröt att ge henne. Vi åkte in till Örebro för att se bio. Captain America- Civil war vart det och den var riktigt bra. Dock är man kanske lite skadad när man flera gånger under filmen tänker shit vad högt ljud, tänk om Freya vaknar, haha. Men utöver det var det trevligt att koppla av och koppla bort lite. Vi var inte många i biosalongen så att gå på bio när det är Eurovision vag ingen dum idé!

Föräldrar på vift!

Sommarvärme i Maj

2016-05-10 | 12:10:33 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vilket toppenväder det var i helgen. Det kan inte ha undgått någon. Lördagen spenderades på bilutställning, Spring Meet i Kumla. Tittade på gamla bilar, dragracing och motorcyklar. Freya fick sitta i sjalen med solhatt och hörselkåpor och lyckades ändå sova två korta stunder när vi var där. På kvällen var det dans i Brunnsparken men jag var alldeles för trött efter en dag i solen så det vart ingen dans för oss. 



Dagen innan på fredagen skrubbade vi mammas altaner så att hon kan måla. Det börjar dra ihop sig för försäljning nu så det sista måste fixad och saker flyttas över till nya huset innan vi åker hemmåt igen! 
Igelkott i mammas buske

2 av 7 veckor- check!

2016-05-02 | 21:17:23 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
4 veckor praktik kvar, sen exam och hem. Fy tusan vad jag längtar hem nu när solen börja skina och det är vår i luften, vill vara ute på min egna gräsmatta, greja med huset, gå ut med Freya i by'n. Men det får vänta, försöker njuta av stunden här i Stockholm också men det är inte lika enkelt. Gick en sväng på Djurgården med Karin och Nicole som jag inte sett på superlänge, så det var efterlängtat. Freya sov dock endast 45 min på hela dagen men hon var trots det pigg och glad.
 
På tal om Freya vet jag inte vad hon är inne i för period just nu. Drick ersättning vill hon inte i alla fall. Hade någon förhoppning om att jag skulle slippa pumpa ur bröstmjölk under praktiken denna gång då hon ändå äter ett mål mat eller gröt när jag är borta och så tänkte jag att hon kunde börja med ett mål ersättning också, men än så länge har inte det funkat. När man inte ens har tid att gå på toa förens kl 14 på dagen är det svårt att hitta 15 min att pumpa ur mjölk på. Men det är väl bara att härda ut en stund till. Snart kanske matvägringen går över och vi kan återgå till min orginalplan.
 
Det är dock så tudelat, å ena sidan vill jag amma så länge som möjligt, men å andra sidan vore det najs att inte behöva pumpa ur på praktiken. Hon ammar fortfarande flera gånger per natt och medans jag är hemma på för- eller eftermiddag/kväll. Det är bara lunch och middag än så länge som vi smugit in lite mat och gröt, vi får se hur det utvecklas. Hon är ju snart 7 månader min lilla busunge!