2 av 7 veckor- check!

2016-05-02 | 21:17:23 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
4 veckor praktik kvar, sen exam och hem. Fy tusan vad jag längtar hem nu när solen börja skina och det är vår i luften, vill vara ute på min egna gräsmatta, greja med huset, gå ut med Freya i by'n. Men det får vänta, försöker njuta av stunden här i Stockholm också men det är inte lika enkelt. Gick en sväng på Djurgården med Karin och Nicole som jag inte sett på superlänge, så det var efterlängtat. Freya sov dock endast 45 min på hela dagen men hon var trots det pigg och glad.
 
På tal om Freya vet jag inte vad hon är inne i för period just nu. Drick ersättning vill hon inte i alla fall. Hade någon förhoppning om att jag skulle slippa pumpa ur bröstmjölk under praktiken denna gång då hon ändå äter ett mål mat eller gröt när jag är borta och så tänkte jag att hon kunde börja med ett mål ersättning också, men än så länge har inte det funkat. När man inte ens har tid att gå på toa förens kl 14 på dagen är det svårt att hitta 15 min att pumpa ur mjölk på. Men det är väl bara att härda ut en stund till. Snart kanske matvägringen går över och vi kan återgå till min orginalplan.
 
Det är dock så tudelat, å ena sidan vill jag amma så länge som möjligt, men å andra sidan vore det najs att inte behöva pumpa ur på praktiken. Hon ammar fortfarande flera gånger per natt och medans jag är hemma på för- eller eftermiddag/kväll. Det är bara lunch och middag än så länge som vi smugit in lite mat och gröt, vi får se hur det utvecklas. Hon är ju snart 7 månader min lilla busunge!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0