Jag ser det snöar

2016-11-13 | 10:37:15 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jäklar vad det vart vinter fort, det har snöat mer eller mindre konstant i tre dagar nu. Nog för att första snön alltid brukar töa bort men i år är jag tveksam till att det kommer ske. Det har kommit över 0,5m på 3 dagar nu och vad smhi säger så ska det vara minus i över en vecka nu, så kanske kommer denna snö stanna? Känns konstigt, förra året hade vi såhär mycket snö i Januari och nu är folk redan ute och kör skoter! Har försökt peka på snön genom fönstret med Freya men är svårt för henne att förstå. Bara det blir uppehåll så blir det på med vinterstövlarna, overall och ut för att känna på snön, det kommer bli spännande. VI köpte en pulka redan i slutet av förra säsongen (på rea, man får inte vara dum) så kan dra runt henne i den.
 
 
 
Å sparken måste vi ta fram nu, barnvagn känns inte så lätt att ta sig fram med just nu. Sån tur att vi har spark och sparklåda.
 
Det har gått bättre att ta sig till jobbet i Polon än vad jag kunnat tro. Lill-bilen ser inte mycket ut för världen men den tar sig genom snö helt ok. I torsdags hade de inte hunnit ploga än men jag tog mig till jobbet ändå. Värre var det hem från jobbet i fredag, det snöade så kraftigt att jag inte såg reflexen på nästa snöpinne fast jag redan kört förbi den närmaste och helljus var bara att glömma för då vart det en vit vägg framför mig. Tur man vet på ett ungefär hur vägen går så man kunde köra på känsla. Lite otajmat hade et träd ramlat över vägen i en liten backe. När jag kom dit höll en snöplog på att putta ner det i diket men att starta i uppförsbacke i halkat var inte optimalt.
Till nästa vinter får det dock bli något fyrhjulsdrivet att ta sig till jobbet i, denna vinter får jag nog helt enkelt klara mig.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0