Babysim

2016-09-12 | 11:14:58 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Igår var andra gången på babysimmet och det gick redan mycket bättre än sist. Hon har alltid älskat att bada i sin balja här hemma samt vara i duschen med oss. Men första gången ville hon inte gärna ha öronen under vattnet. Jag förstår henne för det gillar inte jag heller. Denna gång kunde hon ligga på rygg och titta sig omkring med öronen under vattnet. Nästa gång ska hon lära sig att sparka i vattnet. Det mesta är dykförberedande övningar för gång 5 är det dags för hon att vara under vattnet. Vi får se hur det går.
 
Såhär trött blir man efter att man vart och simmat.
 
Freya har blivit förjäkla härlig nu, hon busar, flirtar och skojas. Har lärt sig massa nya saker på sistonde som att vinka och äta med sked, vi övar fortfarande på att dricka ur glas. Hon går runt borden och mellan olika möbler men vill gärna hålla i med båda händerna när vi är ute och går tillsammans. Hon har även fått liiite mer hår dock är det så ljust att det knappt syns.
 
En eftermiddag när jag kom hem från jobbet, vägrade den lilla damen att sova eftermiddagsluren så då vart det upp i sjalen medans vi började på maten och sen somnade hon snabbt. Och som synes på bilden är mitt bebishår i nacken helt galet nu!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0