Hemma hos vintern

2017-04-20 | 12:32:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vädret har lämnat en hel del att önska sedan vi kom hem. De tre första mornarna snöade det, tog flera dagar för den snön att smälta bort så att våren kunde starta om efter detta bakslag. När vågar man ens ta bort snöspadarna? Det är mitten av april och än så länge verkar de behövas. Ser att det ska snöa igen till helgen, ge mig styrka! Vinterdäcken får sitta kvar på bilarna ett tag till det är säkert.
 
Har dock hunnit med en del sedan vi kom hem. Hade mitt första löne- och medarbetarsamtal för en vecka sedan. Har aldrig haft det förut så det var spännande och lärorikt! Nytt nu är att landstinget slutet ett tvåårigt avtal med facket och då gäller löneökningen från 1 oktober, så det berör mig först när jag börjar jobba efter föräldraledigheten igen, men alltid spännande att se hur man ligger till.
 
Innan påsk fick vi hem våra nymålade köksluckor, jisses vilken skillnad det blev! Så på långfredagen åkte vi till IKEA och köpte nya knoppar så att alla luckorna har samma, innan hade vi tre olika.
 
Igår var vi på koll hos barnmorskan, hade bokat in i Burträsk så att Elmer skulle kunna följa med och få lyssna på Pyret åtminstonde en gång innan han tittar ut. Sista kollen är 26:e maj så om Pyret inte kommer tidigt så hinner Elmer följa med även då. Allt verkade bra, så skönt att ha lite mer normalt blodtryck denna gång jämfört med Freya när det sköt i taket ganska tidigt. 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0