Semestertider blev sjukdomstider

2017-04-09 | 19:55:39 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag hade räknat med någon slags semester den här tiden hos mamma. Men första dagarna kändes ärligt som värsta tiden i mitt liv. Märkte på flyget att Freya hostade till lite suspekt men slog bort det, tänkte att det är torr luft på planet osv. Dock skötte hon sig exemplariskt på flyget, tur att barn kan göra samma sak en miljon gånger utan att tröttna! Sedan följde två nätter med feber och en fruktansvärt djup och rosslig hosta. Fy tusan säger jag bara, den här sjukdomstiden var värre än magsjuka! Mitt lugna harmoniska barn var som bortblåst och jag visste knappt vad jag skulle hitta på till slut. Vaken timtal varje natt, nattningar som aldrig verkade ta slut, matvägran och ja allt vi gjorde var fel. Efter några dagar med hostmedicin är det dock mycket bättre och min vanliga glada Freya är äntligen tillbaka! Mamma tog även två nätter så att jag fått sova lite, även om jag vaknar för att jag hör henne genom vägen så har man kunnat somna om istället för att behöva ligga vaken med henne i timtal.
Hostan har nu nått även mig, har aldrig vart så sjuk som denna graviditet, snacka om att man får nedsatt imunförsvar som gravid, med sömnbrist och dessa förskolebaciller. Jag har vart mer sjuk än Elmer denna vinter och det säger en del ;)
 
Imorgon är sista heldagen här och vi planerar ett besök till badhuset. Annars har det varit en fröjd att se henne upptäcka världen ute i enbart vårskor, ulloverall och skalbyxor. Inga bylsiga vinteroveraller och tjocka vantar. Känns hemskt att ta hem henne till vintern igen. Såg precis att SMHI tror att det ska snöa i princip hela nästa helg hemma, känns inte motiverande för fem öre!
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0