Sjukstuga

2017-02-22 | 15:31:30 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag måste säga att Freya har klarat sig oehört bra från förskoleförkylningarna, särskillt när hon började mitt i Vabruari. Hon var förkyld förra veckan och då var det jag som smittade henne. Inte lätt när hon inte bara ska vara i ansiktet utan helst i näsan också, men men, jag var ledig två dagar, Elmer vabbade en och sen gick hon en halvdag förra veckan sen var hon fit for fight igen. Jag däremot återhämtade mig inte lika fort. Kan kanske bero på att jag inte var sjukskriven nått när det brött ut, utan jag tänkte att det inte var så farligt. Vilket resulterade i en helg utan röst. Nu är jag sjuksriven 3 dagar och Freya är på förskolan så jag får vila upp min hals och allmäna mående. Det tar emot i hjärtat att skicka henne på förskolan fast jag är hemma. Men skulle aldrig få tillbaka rösten om jag skulle sjunga, läsa böcker och leka med henne hela dagarna, tyvärr. Ibland måste man göra saker för sig själv och hon har det absolut inte dåligt på förskolan, hon älskar att leka där och vill knappt hem när Elmer hämtar henne.
 
Genast när man har massa ensamtid vill man göra massa saker, som atts täda i ordning, organisera källaren, rensa garderoberna. Men det jag orkade med igår var att plvoka ur diskmaskinen, vila 40 min, städa lite i köket, ligga på soffan 1,5 timme och så gick dagen, så ryck blandat med mycket vila. Känns välbehövligt! Idag mår jag bättre och har orkat lite mer men halsen är fortfarande som sandpapper och hostan vill inte ge med sig men en dag till sen blir det jobb i helgen.
 
Frukost i soffan framför nyhetsmorgon har väl inte hänt på 2 år eller så.... xD

Pyret v.24

2017-02-01 | 10:00:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag tyckte jag var så stor denna gång så var tvungen att ta en bild för att jämföra och jag har nog bara något större mage denna gång vilket inte är så konstigt. Bye bye inre magmuskler säger jag bara. Väger lika mycket som med Freya i denna vecka, även om utgångsvikten var lite annorlunda denna gång vilket känns toppen.
Pyret