Uppdatering preggolife

2017-01-13 | 13:03:51 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Jag höll nästan på att skriva att tiden går fort men när jag tänker tillbaka så tycker jag inte att den gjort det. Visst att det gick lite bättre när man äntligen började berätta men tiden går ändå i snigelfart. Mellan jul och nyår gjorde vi rutinultraljudet och fick se en pigg och välmående lite pojke där inne, han låg som en räka med fötterna utsträckta förbi huvudet och vägrade flytta på sig hur än barnmorskan buffade på han. Till slut fick hon ändå en bra bild över hjärtat och vi behövde inte boka en ny tid.
Han där inne gör sig oftare och oftare påmind, med buffar som inte är så små och fjärilsliknande längre. 24cm lång ska han vara nu i v.21 och väga 350 gram.
 
Halsbrännan är en ständig följeslagare, har inte tagit så mycket medicament mot det än men det är mest för att jag är tjurig. Äta ofta, dricka mjölk på natten och inte så mycket vatten om dagarna är det som verkar funka än så länge.
 
Fogarna känns faktiskt bättre dagtid även om det är väldigt kinkigt med hur jag ligger och sover, får bulla upp med kuddar åt alla möjliga håll för att inte lägga mig på fel sätt under natten, för det får jag sota för sen på morgonen.
 
Ska även försöka ansöka om havandeskapspenning men ansökan är inte den lättaste att fylla i, men sen när vart nått med försäkringskassan enkelt?
 
Inte gick det att få någon vettig bild på han heller då han låg så lustigt men här är han åtminstonde.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0