En sommarhelg

2017-07-04 | 12:24:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
 Det är en hel del att tänka på när man ska göra något som en familj på fyra där två inte kan tillgodise sina egna behov. Detta medför en viss nivå av stress så fort man ska åka hemifrån. Vilka behöver nya blöjor, är skötväskan packad, solskydd, har vi vatten/mellis/kräkshanddukar, har jag själv hunnit gå på toa? Ja det är mycket som ska stämma.
 
I fredags var dock en sån morgon då allt gick smidigt och jag hann t.o.m ta en dusch, det är imponerande! Kl 10 lämnade vi gården med kaffe i mugghållarna lugna och glada. I stan var siktet inställt på Stadsfesten, kl 11 skulle det förhoppningsvis åka lite skotrar på älven och så langos till lunch såklart. Vädret var på sin bästa sida och bjöd på 22 grader och sol. Freya fick hamburgare när vi kom fram, fick se en skoter åka sen sövde jag henne i vagnen. Vi åt langos, mums! Köpte kaffe och munkar och åkte till Farmor och Johnaz, hängde där en stund innan vi åkte hem och åt middag.
 
 
Det var en så jäkla bra dag, inte minst för vädret, men för att vi inte behövde stressa utan bara kunde njuta som en hel familj, alla fick mat, ingen brände sig, de som behövde fick sova middag, underbart!
 
Lördagen fortsatte i samma tecken med superväder, släktträff i Hökmark och Freya fick sova i stan hos Farmor och Johnaz. Otto bestämde sig såklart för att ha skrikfest hela den kvälen men vi behövde åtminstonde inte oroa oss för att han skulle väcka Freya och Elmer fick sova i sängen här uppe.
Nu vill vi ha fler sånna här sommardagar!
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0