En stor dag

2017-03-11 | 12:00:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu borde de flesta inbjudningar ha kommit fram till diverse hushåll i Sverige. Har fått bekräftelse på ett par åtminstånde. Har inte nämt något här än då vi ville att det skulle vara en överaskning för de flesta.
 
 
1 April i år har vi vart förlovade i 3 år och 26 Augusti tar vi nästa steg, BRÖLLOP! Det är fruktansvärt roligt och spännande, även om vi inte planerar något stort och jättespeciellt så känns det så roligt att få fira vår kärlek, vårt liv och våra barn med en speciell dag. Elmer gör det mest för att det blir enklare med arv osv om nu något hemskt skulle hända, vi lever år 2017 och smidigaste sättet är fortfarande giftemål?
Men nu blir det av, kombinerat med namngivning för Pyret, känns smidigast så, är ju ändå samma folk som vi kommer bjuda och orkar inte planera två tillställningar på samma sommar med två barn, nej vi gör det enkelt för oss istället.
 
Som om ett bröllop någonsin är enkelt, haha. Även om vårt blir ganska litet med 30-35 gäster så är det många frågor och funderingar, hur ska man ha det, hur vill vi ha det osv.
Vigseln blir borglig ute vid Bjuröklubbsfyr, vid utsiktplatsen. Det har jag sagt från start att om vi ska gifta oss så blir det där, ute så nu håller vi tummarna för vackert väder!
 
In the making
 
När även frimärkena matchar inbjudan blir man glad!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0