Lugn söndag

2017-03-19 | 13:35:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Vaknade upp efter nattpasset till ett tyst och tomt hus. Det är inte så ofta. Freya ville besöka sin Farmor som var så snäll och bjöd även pappan på lunch. Elmer har haft två mindre roliga nätter nu när jag jobbat. Hon har vart vaken 2 h per natt, inte direkt vart missnöjd men inte velat sova. Ja det är ju lite hennes grej det, eller har vart det senaste halvåret. Kanske saknade hon bara mig då hon vart fruktansvärt mammig på sistonde. Hon har aldrig haft en favorit så tydligt som nu förutom vid nattningarna då det bara vart jag som duger men nu har Elmer till och med fått börja söva henne, även om jag gått in och tagit över för att hon ska somna inom rimlig tid så är det ett stort framsteg!
 
Hennes nya säng. Hon gillar att  krypa upp i den med en bok om dagarna.
 
Hon har blivit så galet kommunikativ nu, även om det för med sig en vilja av stål är det så roligt. Frågar man nått får man tydliga Ja och Nej och då är det minsann så. Tiden där man bara kunde göra och hon accepterade är över.
 
Förra veckan passade vi på att drabbas av magsjuka, inte det roligaste jag vart med om men tyckte så fruktansvärt synd om Freya som inte kunde förstå varför hon kräktes. Det började med Freya natten till torsdag, jag fredag kväll och Elmer söndag kväll så nu är det gjort! Det vart mycket soffmys och Freya var så lugn att katten låg brevid och lät sig pillas på huvudet av Freya, det var något nytt!
 
Varför sitta ner när man åker bob när man kan stå och balansera? Nu är det i princip omöjligt att vara ute då det är isgata eller 1,5 dm slask, inte rikigt väder för en 1,5 åring att leka i. Men om 2 veckor åker vi ner till mamma och då räknar jag med barmark och sol så att hon verkligen kan leka loss ute. Förra våren/sommaren/hösten gick hon ju inte så det var lite svårt för henne att upptäcka allt roligt men i år så!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0