Overdue

2017-05-29 | 21:06:15 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Mors dag, 28 Maj kom och gick, ingen bebis.... Inte för att jag räknade med att han skulle komma på utsatt tid men hoppas kunde man väl alltid få göra. Dock hade jag en väldigt trevlig mors dag ändå då de andra mammorna (min mamma, Elmers mamma och syster) firades hemma hos oss. Vi grillade i regnet och åt god god tårta. Lite surt med regn och +6 grader ute när resten av Sverige hade högsommar, men vi är inte bittra! Resten av sommaren kommer väga upp!
 
Mamma har vart uppe och vi har hunnit med massor. Som att påbörja bröllopsklänningen, fara till badhuset med Freya, måla 4 fönster, gräva rabatter, klippa buskar, vart förkyld och vila såklart. Herrejisses vad jag blir helt slut om jag inte får sitta ner och vila nån timme mitt på dagen. Freya har även haft ytterliggare ett race med "Hej jag är vaken och pigg 2 timmar mitt i natten) så vi har vart aningens trötta om dagarna. Detta har ju vart till och från (med mer till än från tyvärr) under de senaste 8 månaderna så vi har gått igenom det mesta för att försöka lösa problemet men det är nog bara att härda ut.
 
Nu är det mer planering dag för dag som sker, passar på att skrapa bort lite färg från huset när tid finnes, småfixar med allt som dyker upp, planterar om lite blommor, försöker ligga i framkant med tvättkorgen och allt sånt där vardagligt som måste göras.
 
Vårt nya husdjur Blade som ska klippa gräset åt oss i sommar.
 
Pyret vs. Freya i v.38