Tyvärr förtjänar pappor ingen medalj

2017-11-17 | 12:48:57 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Mitt i tvåbarns kaoset står vi. När man knappt finner tid att prata för att en minimänniska behöver äta, leka, gå på toa eller uppmärksamhet. När man väl kan sitta ner med varandra i soffan är redan tanken borta och man minns inte vad man ville säga. Trots det är du min stöttepelare, med ditt lugn och vad som verkar aldrig sinande tålamod står du bredvid mig och vi går tillsammans på föräldraskapets slingrande stig. 

Du har beskyllts för en lattepappa på Snapchat men jag vet att dina barn är allt annat än en statussymbol och accessoar för dig. För dig är det självklart att gå upp på morgonen för att kunna sluta tidigare och vara med dina barn. För dig är det självklart att dela på föräldraledigheten. Du delar på föräldraskapet med mig och det är inget konstigt. 

Pappor behöver inte en klapp på axeln och beröm för att de tar hand om barnen och hemmet. Bara för att de jämförs med pappor som inte verkar göra sin del. Alla föräldrar förtjänar en medalj inte bara pappor som gör det som inte borde vara några konstigheter. Du är pappa till dina barn alla dagar om året och det firar vi. Jag vet att det kan låta hårt men älskar dig för att du är du. 
Tack för att du står ut med mig Elmer.
(null)