Bröllopet

2017-09-22 | 21:11:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Måste bara lägga upp en drös med underbara bilder från bröllopet här också.
Foto: Simone Stadig
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Johanna och Elmer Blanksvärd <3 
 

Sommaren 2017

2017-09-19 | 14:06:00 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Allt som allt tycker jag vi har haft en fantastisk sommar även om vädret inte vart på sin bästa sida. När väl magsjukor och visdomständer var ute ur våra liv tog vi oss iväg och hitta på små saker men som ändå förgyllde vardagen. Stadsfesten, Burträsk marknad, Bjuröklubb, bad i Vallen, köra häst och vagn i Hökmark, bada och leka med kusiner. Man vill ju ge sina barn en magisk och bra sommar även om de bara är 2 år och inte kommer minnas det. Freya pratar fortfarande om fasters hästar och hur hon simmade så jag tar det som ett gott betyg av sommaren. Hela familjen fick 10 veckor tillsammans innan Elmer började jobba igen. Vi tog det som ett sista eldprov innan bröllopet, klarar vi 10 veckor hemma med varandra och 2 barn då kan i nog klara vad som helst (skämt åsido).
 
 
 
 
 
Mitt i allt så kom även min pappa upp för att hjälpa oss byta underlagspapp och läkt på huset, vilket vi redan skjutit upp ett år så det var välbehövligt. 5 dagar tog det och då kom även Elmers pappa och hjälpte till en del. Hade vädret vart lite bättre hade det nog gått nån dag fortare också men så skönt det är att ha det gjort. Då är det bara den där jäkla skortstenen kvar. Får se om vi hinner med det i höst eller om det blir till våren.

En ny vardag

2017-09-18 | 12:54:50 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Sisådär 3 veckor efter bröllopet (mer om det sen!) verkar vi ha landat i någon slags vardag. Freya är inskolad på sin nya förskola, Elmer jobbar, jag är föräldraledig och försöker överleva den bergodalbana som följer med det.
Än så länge går det ändå bättre än förväntat men då menar jag absolut inte att det är lätt för det! Att bara ta sig igenom en förmiddag med en tvååring och en 3 månaders som båda ska äta, få kissa och sen försöka ta sig ut och leka utan att nån bryter ihop är en bedrift. Man känner sig som en superhjälte båda två somnar i vagnen efter lunch och jag får förhoppningsvis 30 min andningspaus med en kaffekopp. Men att ha lite styrsel och rutiner även om man bara är hemma tycker jag underlättar väldigt mycket. 
Börjar redan noja inför när snön kommer och hur jag då ska ta mig ut med en 6 månaders och en tvååring och leka. Hoppas väl på att Otto ska ligga nöjd och glad nerbäddad i sparklådan, gör han inte det har vi ett problem att lösa!