En natt i hotellsäng

2018-02-23 | 10:46:17 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
I helgen som var hade vi en riktig minisemester. Kändes välförtjänt efter en ganska slitig start på jobbarlivet (jobbade 7 av 8 dagar första veckan). Freya fick sova hos Farmor och Johnaz och vi tog Otto med oss till Piteå där vi checkade in på Pite Stadshotell! Hur lyxigt är inte det? Gick iväg tvärs över gatan för att äta middag, tillbaka till hotellet, mös och sövde Otto som fick provsova en stund i hotellsängen innan vi gick iväg till dansen som seriöst bara var 300m bort. Visste inte det när vi bokade hotellet så det var tursamt. Han sov vidare i selen men när vi väl kom fram till dansen och skulle på med hörselkåporna ville lille herrn inte sova mer utan charmade alla andra dansare istället ett tag innan jag lyckades övertala honom till att sova. Blender spelade superbra som vanligt, har de ens några dåliga låtar? När dansen var slut, tog vi vårt pick och pack och gick de 300m tillbaka till hotellsängen, hur smidigt som helst. Vi önskade att man alltid hade det så efter dans.
 
Hotellfrukosten var helt underbar den med! Det fanns bra mjölkfria alternativ och jag plockade både yogurt med granola, färska frallor, frukt, skorpa och en magisk kopp kaffe på slutet.
Blir glad enda in i själen efter en sån här helg där man bara får koppla av och komma ikapp lite, spendera tid med sin bättre hälft och faktiskt hinna säga en hel mening till varandra, det behövs!