Sommar i min själ

2018-05-30 | 19:03:46 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Nu är det inte långt kvar innan jag har min första riktiga betalda sommarsemester i 4 veckor. Bättre sent än aldrig kanske? Känns dock som att det talar för en riktigt semestermiddag när jag väl gått hem från jobbet. Planeringen än så länge är att ta sig nedåt dagen innan midsommarafton, ta ett stopp i Hälsingland och fira midsommar med bästa Em & C med alla deras små hundvalpar. Sedan fortsätter vi ner mot mamma där vi stannar i drygt en vecka. Känns rätt så lagom, bara Otto bestämmer sig för att sluta tokskrika så fort vi åker mer ä 30 min i bilen... Vägen till och från Arlanda när vi hälsade på mamma sist var inte rolig! I värsta fall får vi väl åka på natten men det vore skönt att slippa det så att man är människa när man kommer fram.
 
Märks att sommaren är i antågande, häggen blommar, det har blivit grönt överallt och Blade gör ett grymt jobb med att klippa gräset. Har även vart på två vårfester bara denna vecka. I måndags var det vårfest på Freyas förskola, vi grillade, fick höra barnen sjunga och blev bjudna på cheesecake. Ett gäng myggbett har jag även som minne från den kvällen. de är galet tidiga i år. På tisdagen var det dags för vårfest med jobbet, det vart middag på Medlefors folkhögskola med supergod mat, massa prat och tokiga ordlekar.

(null)

(null)


Äntligen värme!

2018-05-23 | 19:45:05 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer
Efter vad som kändes som en evighetsvinter tog våren mig med storm! Men nej jag har inte tänkt klaga på värmen för tusan så skönt det är, har sommarkänsla i kroppen redan i mitten av maj det är inte illa!
Tänk att Otto snart är 1 år! Vet hur seg den här tiden förra året var, då trodde jag aldrig att han skulle komma ut, men det gjorde han ju såklart. Den där lilla ungen kommer nog aldrig sluta förvåna mig, så som barnen får mig att le varje dag det är inte klokt! Han har nu lärt sig vart lampan är, att vinka hej då, säger mamma och pappa, kan dansa på komando, tar 3-4 steg utan stöd och även att klättra upp i fönstret i vardagsrummet, det sista är väl minst uppskattat men vad gör man?
 
Freya är otroligt pepp på att ha födelsedagskalas för sin lillebror, hon har valt bamsetema, nu återstår väl bara hur den kära modern ska leva upp till hennes förväntningar. Jag hoppas vädret är bra så att vi kan vara ute